NEWS


BACK

Authorized Dealer Harley-Davidson Mons officieel geopend

Leiderdorp (9 maart 2011) - Op 24 februari jl. heeft Authorized Dealer Harley-Davidson Mons tijdens een exclusieve V.I.P. avond officieel de deuren geopend van hun splinternieuwe pand. De opening werd gedaan door Elio Di Rupio (Belgische preformateur & Burgemeester van Mons), Nicola Bevilacqua (Dealer Principal H-D Mons), Roel Rietveld (Managing Director Regional Operations Harley-Davidson Benelux, Scandinavia and UK & Ireland) en Marc Van de Bruaene (District Manager Harley-Davidson BeLux).

Het splinternieuwe pand in Mons-Cuesmes van ruim 1800 m2 is verdeeld over twee verdiepingen en mag zich rekenen tot één van de grootste Dealerships in de Benelux. Het moderne gebouw met grote glazen façade is zeer gunstig gelegen aan de R5; de snelwegring van de Waalse stad Mons die aansluit op de de A7-E19-E42 (Brussel – Mons – Valenciennes). De benedenverdieping bevat een prachtige showroom met zowel nieuwe als gebruikte motoren, een uitgebreide Harley-Davidson kleding- en accessoirecollectie en een ruime, moderne werkplaats. Op de bovenverdieping is een waanzinnige bar gelegen compleet met pooltafel en een aantal historische motoren, en een vergaderruimte die af te huren is.

‘Trotse eigenaren Nicola en Alex Bevilacqua hebben een fantastisch onderkomen gecreëerd voor motorliefhebbers in Wallonië. Met hun typisch Italiaanse smaak heeft dit Dealership een unieke uitstraling waar Harley-Davidson trots op is’, aldus Roy Bowring, Dealer Development Manager Harley-Davidson Benelux.

De V.I.P-avond werd gevolgd door een succesvol openingsweekend waarbij zowel veel bestaande als nieuwe klanten het nieuwe pand konden bewonderden.

TERUG NAAR BOVEN   PRINTVERSIE