NEWS


BACK

2012 CVO Motoren Imponeren Door Stijl En Prestaties

Rijswijk (20 juli 2011) - Vier modellen waaronder de nieuwe CVO Road Glide Custom; een upgrade van infotainment op alle motoren

Met vier modellen in gelimiteerde oplage voor 2012 legt Harley-Davidson Custom Vehicle Operations (CVO)™ de nadruk op exclusieve styling en geweldige prestaties. Uitgerust met opvallende lak, glanzend chroom, stevige audio en het meest krachtige V-Twin motorblok dat op Harley-Davidson motorfietsen wordt aangeboden, zullen alle kritische motorrijders bij deze CVO-modellen hun vingers aflikken.

Elk 2012 CVO™ model wordt aangedreven door het brandstof-geïnjecteerde Twin Cam 110™ V-Twin motorblok, met de grootste cilinderinhoud ooit door Harley-Davidson geproduceerd en een koppel van 162 Nm. Dit motorblok is alleen op af-fabriek CVO-modellen te verkrijgen. CVO-motorfietsen worden gecustomised met hoogwaardige accessoires en lak in combinatie met een bijna ontelbaar aantal accessoires uit de Harley-Davidson Genuine Motor Accessories catalogus. Het CVO-programma wordt vaak gebruikt om nieuwe custom onderdelen en technieken te introduceren voordat ze als los verkrijgbare accessoires worden aangeboden.

Harley-Davidson biedt in 2012 een geheel nieuw CVO model:

  • 2012 CVO Road Glide Custom: Deze 'hot-rod bagger' pronkt met een opvallende shark-nose, een op het frame gemonteerde kuip en een verlaagd profiel. Een versterkte Harman/Kardon Advanced Audio radio met CD/AM/FM/WB en 100 watt per kanaal output naar in de kuip gemonteerde speakers van dertien bij achttien centimeter en de tweeters van vijf centimeter doorsnede in het dashboard. Een meegeleverde 8GB Apple iPod nano wordt aangesloten via een interface en houder rechts in de zadelkoffer. Exclusieve custom features zijn onder andere een smoked Wind Splitter windscherm, Contrast Chrome Agitator Custom wielen, een tweedelig custom zadel met verwijderbaar duozadel en stiksels en hoes in bijpassende kleur; en een nieuwe brandstoftank console met laag profiel en een verlichte grafische CVO-afbeelding.

In 2012 keren ook drie CVO modellen terug met nieuwe lakcombinaties en kenmerken:

  • 2012 CVO Street Glide: De CVO Street Glide is een krachtige 'bagger' met een op de vork gemonteerde bat-wingkuip, versterkte audio-output met twee versterkers en acht speakers, onder andere in de kuip, de onderkuipen en nu ook in de zadelkofferdeksels. Ook nieuw is een laag-profiel solo toerzadel met een ingestansd patroon, afneembaar duozadel en rugsteunkussen, en inzetstukken op de motorcovers en het instrumentpaneel in Diamond Cut Charcoal patroon. Er zijn drie nieuwe kleurencombinaties leverbaar.
  • 2012 CVO Softail Convertible: De verwijderbare compacte kuip, zadelkoffers, duozadel en ruggensteun zorgen ervoor dat de CVO Softail Convertible in slechts enkele minuten kan worden getransformeerd van een toermotor in een cruiser. Op het 2012 model zorgt een nieuw ontworpen windscherm voor veel minder turbulentie voor de rijder en is de Road Tech™ zumo 660 GPS Navigator met een MP3 speler geïntegreerd. De stemcommando's worden afgespeeld via het twee-speaker audiosysteem. De verwijderbare leren zadeltassen passen bij de stijl van het zadel en de ruggensteun voor de duopassagier is in ofwel bruin leer of in zwart leer met reptielinzetstukken uitgevoerd. Een gelast mini-ape stuur draagt bij aan de custom uitstraling. Elektronische cruise control, starten zonder sleutel en ABS bieden extra comfort tijdens het touren. Er zijn drie nieuwe kleurencombinaties leverbaar.
  • 2012 CVO™ Ultra Classic™ Electra Glide®: Deze ultieme touring motorfiets voor lange afstanden kan ook de meest uitdagende tochten in stijl aan. Nieuwe extra's voor 2012 zijn onder andere BOOM!™ Audio High Performance BOOM! Bagger™ Speakers plus nieuwe BOOM!™ Audio Bass Booster Ports in de onderste voering in het Tour-Pak. Deze speakers krijgen hun output van een versterker die in kracht niet onderdoet voor de speakers en de dynamiek van het motorleven met gemak aan kan. Het audiopakket is helemaal af met de 8GB Apple iPod nano en iPod interface. De CVO Ultra rijdt op nieuwe Mirror Chrome Chisel Custom wielen met bijpassende remschijven, en het King Tour-Pak bevat nieuwe verchroomde LED rem- en achterverlichting. Het verende, verwarmde duozadel met dubbele regeling en de verstelbare ruggensteun voor de passagier hebben een H-D Bar & Shield monogram en een kiezelpatroon. Standaard zijn Electronic Throttle Control (ETC), cruise control en ABS. Er zijn drie nieuwe kleurencombinaties leverbaar.
TERUG NAAR BOVEN   PRINTVERSIE