NEWS


BACK

COMFORTABEL WARM IN HET ZADEL EN OP ALLES VOORBEREID MET DE NIEUWSTE HARLEY-DAVIDSON

Leiderdorp (NL) (4 februari 2011) - Harley-Davidson lanceert haar seizoensgebonden MotorClothes® Spring Collectie voor 2011 en breidt de Core Collectie uit met het nieuwe Rider Comfort Systeem

In deze tijd van het jaar is het weer absoluut onvoorspelbaar, maar als de weergoden weer niet kunnen beslissen of ze de zon op ons loslaten dan wel de donderwolken, is men niet verplicht om de motorfiets op stal te laten staan. Dankzij de nieuwste Harley-Davidson MotorClothes Spring Collectie en de toevoegingen op haar Core Collectie met het recente Rider Comfort System, kunnen de echte die hards in alle weersomstandigheden blijven rijden.

RIDER COMFORT SYSTEM
Met het unieke drielagig Rider Comfort System (RCS) biedt Harley-Davidson een eenvoudige maar extreem doeltreffende manier om de lichaamstemperatuur van motorrijders op peil te houden, zelfs in de natste en koudste lente. De drie lagen kunnen snel en gemakkelijk worden afgestemd op de rijomstandigheden. Zo schermt de waterdichte buitenlaag de regen af en garandeert de thermische basislaag warmte, waardoor de rit comfortabel blijft.
  • Basislaag: deze nauw aansluitende RCS Basislaag vervult een essentiële rol in het behouden van de lichaamstemperatuur. Ze is vervaardigd uit gespecialiseerde ademende stof en kan dus wat een katoenen T-shirt niet kan: het overtollige vocht van de huidoppervlakte doorlaten en zo aangenaam droog en warm houden.
  • Tussenlaag: deze strakke tweede laag zorgt voornamelijk voor het isoleren en houdt de lucht vast die vlak naast de huid zit om zo de warmte te behouden. Bij koud weer garandeert de winddichte jas RCS Windproof Jacket (BE/NL ± €190,- incl. btw) en het RCS Vest (BE/NL ± €125,- incl. btw) dat de lichaamstemperatuur constant blijft zodat er enkel en alleen geconcentreerd hoeft te worden op de rit en niet op de koude rillingen!
  • Buitenlaag: van de drie lagen biedt deze laag de hoogste graad van bescherming en heeft als doel te voorkomen dat externe elementen de buitenlaag binnendringen. De veelzijdige jas RCS Functional Outwear Jacket (BE/NL ± €250,- incl. btw) is vervaardigd uit nylon en dankzij de verschillende zakken waar beschermstukken in passen beschermt deze jas niet alleen tegen het gure weer, want dankzij de waterdichte jas in polyester RCS Waterproof Jacket (BE/NL ± €225,- incl. btw) biedt ook een droog draagcomfort.

Terwijl de Harley-Davidson RCS waakt over de lichaamstemperatuur zou het zonde zijn om de lichaamsuiteinden te laten lijden. Doordat het lichaam bij koud weer het bloed verdrijft uit de lichaamseinden hebben vooral de handen specifieke bescherming nodig.

De handschoenen RCS Full-Finger Gloves (BE/NL ± €70,- incl. btw) bieden handen de beste bescherming tegen de weersomstandigheden, want ze houden ze warm en beweeglijk en zorgen dat je de handvaten gemakkelijk kan blijven vasthouden, hoe lang de rit ook duurt.

Het unieke Harley-Davidson Rider Comfort Systeem is het hele jaar doorlopend beschikbaar bij alle Authorized Harley-Davidson Dealers als onderdeel van de Harley-Davidson Core Collectie.

SPRING COLLECTIE

Heren
De veelzijdige leren jas Challenger Waterproof Leather Jacket (BE ± €540,- / NL ± €530,- incl. btw) is perfect bij nat weer, maar ook bij nachtelijke ritten, dankzij de 3M™ Scotchlite™ biesversiering die in het waterdichte leer verwerkt is.

Een wat meer alledaagse maar even praktische versie is de handige jas Commuter Functional Jacket (BE/NL ± €248,- incl. btw). Veelzijdigheid wordt geboden dankzij de waterbestendige polyester buitenlaag en de ingebouwde zakken voor elleboog- en lichaamsbeschermstukken die de bijkomende optie van verhoogde bescherming bieden.

Dames
De toon blijft informeel, maar de vrijetijdsjas Miss Enthusiast 3-in-1 Casual Jacket (BE/NL ± €200,- incl. btw) garandeert dat niet alleen de mannen beeldig voor de dag komen. De waterbestendige buitenlaag biedt bescherming tegen de buien in het voorjaar, terwijl het uitneembare binnenvest met capuchon ook gewoon apart gedragen kan worden. Dat is pas waar voor je geld bij dit 3-in-1 kledingstuk. De jas kan perfect gecombineerd worden met het Short Sleeve Burnout Tee voor een jong en vrolijk ensemble met een lichte vintage sfeer. Perfect op zonnige lentedagen!

En wil de zon echt niet schijnen, heeft de Spring Collectie ook de knusse comfortabele Shawl Collar Sweater te bieden. Ideaal als vrijetijdskleding of als een extra laagje onder een jas zodat het heerlijk warm blift tijdens de frisse voorjaarsdagen.

Om de outfit helemaal af te maken kan er gekozen worden voor de nieuwe retro Dazzle ¾ Helmet (BE/NL ± €185,- incl. btw) in verrassend roze. Deze helm is dan een stijlbevestiging dankzij de buitenlaag in fiberglas en de gevoerde binnenzijde voor een onmisbare bescherming bij het motorrijden.

VALENTINE’S DAY COLLECTIE
Valentijnsdag staat weer voor de deur en wie al iedere dag vol waardering is over de partner, kan er nu een schepje bovenop doen dankzij de Valentine’s Day Collectie! Harley-Davidson biedt namelijk een volledige collectie waarmee de partner verrast kan worden.
Of het nu gaat om een leuke Harley-Davidson ketting met bijpassende armband of een stoere Harley-Davidson gesp of een leuk Harley-Davidson shirt, er is volop keuze voor een ieder die zijn partner een mooie Valentijnsdag wil bezorgen.

De Valentine’s Day Collectie is nu verkrijgbaar bij de plaatselijke Authorized Harley-Davidson Dealer en de MotorClothes Spring Collectie is vanaf maart verkrijgbaar, maar slechts voor een beperkte periode. Voor de Core Collectie geldt dat producten uit deze lijn het hele jaar door te koop is. Meer informatie over de Harley-Davidson MotorClothes Spring Collectie of meer bijkomende details over onze MotorClothes kledinglijnen, is te vinden op www.harley-davidson.eu/motorclothes of bij de plaatselijke erkende dealer.

TERUG NAAR BOVEN   PRINTVERSIE