Wat wij aanbieden

Wij bieden allerlei programma's aan om onze dealers te ondersteunen en helpen je om nieuwe klanten in je dealership te krijgen.

Harley-Davidson University(HDU)

Harley-Davidson University (HDU) biedt het dealernetwerk een uitgebreid pakket aan cursussen en materialen over verschillende onderwerpen. Leidinggevenden en medewerkers van een dealership krijgen elk jaar een aantal mogelijkheden om hun vaardigheden te trainen op allerlei gebieden, zoals detailverkoop, dienstverlening aan de klant, management van het dealership en technische opleidingen.

Service Training

Één van de belangrijkste aspecten van een succesvol Harley-Davidson dealership is een competent en professionele onderhoudsafdeling service department. Als klanten een onderhoud boeken of informatie vragen, dan is het van cruciaal belang dat er competente technici zijn om de herstellingen en tune-ups uit te voeren en alle vragen te beantwoorden. Harley-Davidson University biedt Service School cursussen, Service School fabriekssessies, trainingsprogramma's in het dealership en nog veel meer opleidingsmogelijkheden om de klant optimaal te kunnen bedienen. Ook brengen we onze dealers online meteen op de hoogte van alle veranderingen en herstelprocedures, via h-denet.com®. Daar vind je service bulletins, service letters en technische tips, om maar een paar dingen te noemen. Voor specifieke vragen over de service staat onze deskundige staf van professionele technici tot je beschikking om eventuele officiële telefonisch, per mail of per fax op te lossen.

Er is ook bijkomende hulp beschikbaar via de Service Operations Area Representative van jouw dealership. Je District After Sales Manager kan jou en je medewerkers ter plaatse opleiding geven, zodat jij je Werkplaats nog efficienter kan laten werken.

HDENet.com

H-denet.com is een hypermoderne en beveiligde website van Harley-Davidson waar onze dealers met een eigen login toegang toe krijgen. Dankzij deze communicatie via het internet heb je altijd rechtstreeks contact met Harley-Davidson en kan je 7 dagen per week en 24 uur per dag allerlei zakelijke handelingen uitvoeren.

H-Denet.com will allow you to conduct a variety of business functions 7 days a week

Retail Environment Group

De Retail Environment Group helpt onze dealers bij de bouw en de inrichting van hun dealership, zodat zij heel aantrekkelijke en functionele indelingen en displays kunnen aanbieden. Deze groep biedt praktische hulp, materiaal en educatieve ondersteuning om klanten aan te trekken en de verkoop te stimuleren. Je kunt kiezen uit een hele reeks leveranciers, die allemaal uitstekend winkelmateriaal bieden. Onze authorised designbureaus zullen ervoor zorgen dat je dealership een opvallende look krijgt en het merk van Harley-Davidson en Buell op een consistente en goedgekeurde manier vertegenwoordigt.

The retail environment group will help you attract customers and drive sales upwards

Retail Marketingprogramma's En Instrumenten

We trekken publiek naar onze dealers met een combinatie van nationale reclame- en marketingprogramma's met winkeldisplays en andere promotie-items voor je dealership. Ook een co-op marketingprogramma, direct mail activiteiten en reclameplanners worden aangeboden. Elk nieuw modeljaar bezorgt Harley-Davidson de dealerships een nieuwe start met nationale opendeurdagen en andere marketingevenementen. Deze evenementen gaan gepaard met massa's promotionele ideeën en instrumenten om publiek naar je dealership te trekken. Ook allerlei andere nationale promotiecampagnes en evenementen stimuleren de merken Harley-Davidson en Buell We nemen deel aan motorshows, rally's en andere evenementen die veel aandacht krijgen meestal in nauwe samenwerking met onze dealers. We zijn trouwens de eerste motorproducent met een vloot demonstratiemodellen op alle belangrijke evenementen.

En Veel, Veel Meer

We hebben verscheidene professionele programma's om de verkoopprestaties van onze dealers te blijven ondersteunen en verbeteren. We willen onze klanten in de watten leggen - en we zoeken partners die ons daarbij kunnen en willen helpen.