Het Product

Harley-Davidson® Motoren

Vanaf het allereerste begin verkiest Harley-Davidson® een geleidelijke evolutie van zijn krachtige motorblokken boven radicale verandering. De Knucklehead, Panhead, Shovelhead en Evolution® zijn allemaal diep doorgedrongen in de erfenis van de Motor Company en in het hart van onze fans. Nu vinden de Twin Cam 96® en Twin Cam 96B™ hun eigen plaats in de company folklore, terwijl Harley-Davidson® met de krachtige Revolution® in de verbluffende V-Rod® totaal nieuwe wegen inslaat. De motoren van Harley-Davidson® zijn onderverdeeld in vijf 'families': Sportster®, VRSC™, Dyna™, Softail® en Touring. Elke familie heeft een aantal modellen. Van de legendarische 883cc Sportster® tot de 1584cc Ultra Classic® toermotor, voor elke motorrijder heeft Harley-Davidson het juiste model.


HD has favored evolution of it's powerful engines over radical change

Genuine Motor Parts and Motor Accessories

De onderdelen en accessoires van Harley-Davidson® en Buell® voldoen aan dezelfde strenge normen en tests als onze motoren. Wanneer je officiële Harley-Davidson® en Buell® producten verkoopt, dan verkoop je accessoires en vervangingsonderdelen die door ons zijn ontworpen en gemaakt, zodat je altijd een voordeel hebt ten opzichte van andere after-market producten. Aangezien de meeste Harley-Davidson fans hun motor graag customizen met onderdelen van hoge kwaliteit of met functionele en mooie accessoires, zijn onze dealers in een uitstekende positie voor een lange, winstgevende relatie met hun klanten.


Our parts and accessories meet the same tough standards and testing that our motorcycles meet

MotorClothes ®Merchandise

Al sinds 1912 verkopen wij kleding en lifestyle producten, voor zowel op als naast de motor. Vandaag bieden onze dealers een grote keuze aan items uit onze Harley-Davidson® MotorClothes® en licensed merchandise. Een uitgebreide collectie stijlvolle Harley-Davidson® en Buell® kleding, ontworpen door designers die ook zelf rijden op een motor, wordt aangeboden aan onze dealers. Ook een hele reeks verzamelobjecten van Harley-Davidson® en Buell maakt deel uit van deze merchandising. Deze producten zijn gecreëerd voor een grote verscheidenheid van smaken en zullen zowel motorrijders als niet-motorrijders naar je dealership brengen, waardoor je verkoop een flinke zet krijgt.


We've been Designing Clothing for both off-road and on-road use since 1912