SZÜKSÉGED VAN A MOTOROD ELSZÁLLÍTÁSÁRA

MOTORSZÁLLÍTÁS

 

A Harley-Davidson Motor Company vásárlói számára dokumentációt tud biztosítani Harley-Davidson / Buell motorkerékpárok országok közötti egyik országból másik országba történő átszállításához tudnak felhasználni.

 

Azok a vásárlók, akik járművet szeretnének behozni vagy kivinni, tájékoztatásért a Harley-Davidson márkakereskedéssel kell hogy felvegyék a kapcsolatot.

 

LEGKÖZELEBBI KERESKEDŐ

 

A vásárlók ahhoz, hogy a behozatalt ill. kivitelt elősegítő dokumentumokat a Harley-Davidson Motor Company-tól megkapják, be kell hogy nyújtsák a motor tulajdonjogáról vagy a regisztrálásáról szóló okiratokat, amelyek alátámasztják, hogy a motorkerékpár a kérelmező tulajdonában áll, és a motor tulajdonjoga mentes valamennyi „totálkáros”, „helyreállíthatatlan”, „közlekedésre alkalmatlan” vagy egyéb kártörténeti megjelöléstől.

 

A vásárlónak bizonyítékot kell szolgáltatnia arról, hogy a motorkerékpár alvázszáma és motorszáma megfelel a gyártási számoknak (nincs megváltoztatva).

 

Feltétel, hogy a motorkerékpárral kapcsolatban ne legyen érvényben visszahívás.

 

 

A Harley-Davidson kiállítja azokat a dokumentumokat, amelyek tartalmazzák azokat a biztonsági és kibocsátási határértékeket, amelyeknek a motorkerékpárnak meg kellett felelnie a gyártás pillanatában*. Ezek az alábbiak:

 

  • Megfelelőségi nyilatkozat (eredetileg európai felszereltséggel gyártott motorkerékpárok és a 2004-es modell évjárattól kezdve).

  • Összeállítási nyilatkozat (eredetileg nem európai normák szerint gyártott motorkerékpárok esetében. A dokumentum tartalmazza, hogy a motorkerékpár milyen biztonsági és kibocsátási határértékeknek kellett megfelelnie a gyártás pillanatában).

*Kezelési díjat tartalmaz. További tájékoztatást bármelyik Harley-Davidson márkakereskedésben kaphatsz.

 

Kérünk, vedd figyelembe, hogy ezek a dokumentumok önmagukban nem garantálják a megfelelőséget annak az országnak az előírásaival, amelybe viszed a motort. A világ országaiban bekövetkező szabályozásbeli változások és a motorban a gyártás után bekövetkező ismeretlen módosítások következtében a Harley-Davidson nem garantálhatja, hogy a motorkerékpár megkapja a behozatali és/vagy bejegyzési jóváhagyást mindössze ezeknek a dokumentumoknak a felhasználásával.