Harley-Davidson Warranty Services

 

 

HARLEY | EXTENDED WARRANTY™

 

A Harley-Davidson Warranty Services* szolgáltatásokkal egyaránt kérhet kiterjesztett garanciát** a gyártói garanciához, valamint garanciát** a használt motorkerékpárokhoz. Mindkét szolgáltatás teljes körű garancia, és kiterjed a motorkerékpár valamennyi lényeges részére, a kopó alkatrészek és más gyártók alkatrészeinek kivételével**.

 

A kiterjesztett garancia egy, két vagy három éves időtartamra köthető. A szerződés a gyártói garancia érvényességi ideje alatt, max. 30.000 km futásteljesítményig köthető meg.

 

A használt motorkerékpárokra vonatkozó garancia a motorkerékpár vásárlásának időpontjában köthető meg egy illetve két évre. Egy éves futamidő esetén a követelmény az, hogy a motorkerékpárt Harley-Davidson szerződéses márkakereskedőtől vásárolják, és hogy a motorkerékpár az adott időpontban ne legyen idősebb tíz évesnél, a futásteljesítménye pedig ne haladja meg a 80.000 km-t. Két éves futamidő esetén a követelmény a max. 6 év és a max. 70.000 km.

 

Vegye igénybe szolgáltatásainkat:

A motorkerékpár alapos átvizsgálása a márkakereskedőnél

Átfogó javítási költségvédelem

Nagyfokú költségbiztonság

A motorkerékpár értékállósága

Európa-szerte érvényes

 

Az Ön  Harley-Davidson márkakereskedője szívesen elmagyarázza a termékekkel kapcsolatos tudnivalókat, és azt is elmondja, hogyan kaphat garanciális védelmet. Így nem érhetik kellemetlen meglepetések, miközben birtokba veszi álmai motorkerékpárját.

 

 
 

 

hdr_warranty_services

A HARLEY | EXTENDED WARRANTY kiterjesztett garancia a CG Car-Garantie Versicherungs-AG vállalat terméke. A garancia annál a szerződéses márkakereskedőnél érvényesíthető, akinek a neve szerepel a jótállási jegyen, és aki aláírta azt.

 

* A Harley-Davidson Warranty Services szolgáltatást a CG Car-Garantie Versicherungs-AG kínálja.

 

** Lásd a CG Car-Garantie Versicherungs-AG vállalat részletes feltételeit.