Street
Rod

Gördít
 • Paint
   • Wheels
     LEGFONTOSABB FUNKCIÓK
      360°
      • Fényezés és kerekek
      • H-D1™ gyári beállítás
          Urban Mobility

          Városi

          Minden centit úgy terveztünk meg a motorkerékpáron, hogy tökéletesen alkalmas legyen a városi közlekedésre. A Street Rod™ új High-Output Revolution X™ motorja rakétaként repíti ki a gépet a lámpánál, és 9000-nél forog bele a piros tartományba. Az új, 43 mm-es fordított első villáknak és a piggyback hátsó rugóstagoknak köszönhetően könnyen manőverezhetsz a dugóban. Megjelenése letisztult, nyers és erőteljes. Ülj fel a versenymotorokat idéző ívelt nyeregbe, és biztosra veheted, hogy feltűnést keltesz.

          TOVÁBBI kevesebb

          Authentic H-D

          Valódi

          Hallgasd csak! A Street Rod™ rövidebb és nagyobb átmérőjű kipufogóinak hangját a tökéletességig csiszoltuk speciális laborunkban. Ez a vas behunyt szemmel is azonnal felismerhető. Az apró részletek teszik a motorkerékpárt modern, elegáns és feszes megjelenésűvé: 100%-os tisztaságú Harley-Davidson® motorkerékpárrá.

          TOVÁBBI kevesebb

          Custom Soul

          Lélek

          Az új modell letisztult, kemény formavilága vonzza a tekinteteket, a fényezés színéhez illeszkedő, feketet betétes fejidom pedig lélekkel ruházza fel a motort. A drag stílusú kormány a végein elhelyezett visszapillantó tükrökkel agresszív testhelyzetet eredményez. A Street Rod elegáns kormánya, fényezéshez illeszkedő fejidoma és LED-es irányjelzője tökéletesen passzol a városi környezethez.

          TOVÁBBI kevesebb