Roadster<sup>™</sup>

Roadster

GÖRDÍT
 • Paint
   • Wheels
     LEGFONTOSABB FUNKCIÓK
      360°
      • Fényezés és kerekek
      • H-D1™ gyári beállítás
          ,,Mobile Image

          AUTENTIKUS STÍLUS

          A Roadster™ motorkerékpár leírásához N/A van szükség: garázsban összerakott custom motor. Kifinomult stílus-részleteket kapsz, csapott kormányt, vágott hátsó sárvédőt, verseny sugallta grafikákat, hűtőbordás megszakító fedelet, hasított fekete kipufogó pajzsokat. A fejlesztések listája tovább folytatódik.

          TOVÁBBI kevesebb

          Mobile Image

          IKONIKUS MOTOR

          A Roadster™ mozgékony vázra szerelt 1200 cm3-es Evolution® V-Twin motorblokkjának védjegye az alacsony fordulatszámú forgatónyomaték. De léleknyugtató motorhangja is említésre méltó.

          TOVÁBBI kevesebb

          Mobile Image

          KÉNYELEM

          Csak vess egy pillantást a Roadster™-re és máris leküzdhetetlen vágyat érzel arra, hogy felpattanj az ülésére és zúzz. Mindezt olyan motorozási élménnyel spékeltük meg, ami miatt soha nem is akarsz megállni. Az új kétrészes ülés alacsonyított, egész napos kényelmet tud biztosítani. A kiváló minőségű felfüggesztés pedig kiegyenlíti mindazokat a behatásokat, amelyekkel az út egyenetlenségei próbálnának a testedet terhelni.

          TOVÁBBI kevesebb

          Mobile Image

          KEZELHETŐSÉG

          A Roadster kiválóan gyorsul és lassul rövid távon, de legkiválóbb tulajdonságait a kanyarokra tartogatja. A sorozat egyetlen olyan Sportster® motorja, amely fordított villákkal büszkélkedhet. A könnyű kezelhetőséget és a gyors reagálást az új, lengéscsillapítóval ellátott 43mm-es első felfüggesztés és az új kormánygeometria teszi teljessé. A kiváló tapadású Dunlop® Harley-Davidson®-sorozatához tartozó radiálgumikon minden csak a motorozásról szól.

          TOVÁBBI kevesebb