Low Rider S

Low
Rider® S

GÖRDÍT
 • Paint
   • Wheels
     LEGFONTOSABB FUNKCIÓK
      360°
      • Fényezés és kerekek
      • H-D1™ gyári beállítás
          Mobile Image

          AUTENTIKUS STÍLUS

          A gyári custom motorépítés a határok kitolásáról szól. A Low Rider® S a végletekig kitolja azokat. Az elülső rögzített plexitől a hátsó levágott sárvédőig, minden nyers custom stílus fekete fémbe öntve. A látványosságok sztárja a feketített Screamin’ Eagle® léghűtéses Twin Cam 110™ motorblokk. Alaposan nézd meg. Lenyűgöző lesz a kép.

          TUDJ MEG TÖBBET

          TOVÁBBI kevesebb

          Mobile Image

          IKONIKUS MOTOR

          Egy mozgékony Dyna vázba szereltük az általunk gyártott legnagyobb motorblokkot és egy keményen szuszogó szívótorkot adtunk hozzá. Ha felülsz a Low Rider® S-re, a gázt markoló kezed közvetlen kapcsolatba kerül egy Screamin’ Eagle® Twin Cam 110™ motorblokk szabad lélegeztetésével.

          TUDJ MEG TÖBBET

          TOVÁBBI kevesebb

          Mobile Image

          KÉNYELEM

          A Low Rider® S modellen meg sem kottyan a távolság. Az alacsony profilú nyerget új habbal láttuk el, hogy kényelemben tartson kemény motorozás közben is. Kitűnő vezetést biztosító patronos első felfüggesztésed van, ami lágy vezetést és önbizalmat kölcsönöz az éles kanyarokban. A hátsó felfüggesztést emulziós rugóstagok biztosítják, amelyek kiegyenlítik az utak egyenetlenségeit és biztonságos kanyarodást tesznek lehetővé. Ha hosszú távolságokat motorozol, szeretni fogod az efféle vezetést.

          TUDJ MEG TÖBBET

          TOVÁBBI kevesebb