Iron
883

Gördít
 • Paint
   • Wheels
     LEGFONTOSABB FUNKCIÓK
      360°
      • Fényezés és kerekek
      • H-D1™ gyári beállítás
          Authentic Styling

          AUTENTIKUS STÍLUS

          Mikor az első Sportster® motorkerékpár 1957-ben a színre dübörgött, a világ még sohasem látott hozzá hasonlót. Csontos, erőteljes, tettrekész. Az azokban a korai években az utcát elárasztó stílusirányzatok hamarosan részévé váltak mindennek, a versenymotoroktól a rebellis chopperekig, és elterjedtek a motoros világban.

          TUDJ MEG TÖBBET

          TOVÁBBI kevesebb

          Iconic Engine

          IKONIKUS MOTOR

          A fürge Sportster vázban dobogó Evolution® motorblokk elsődleges példája annak az erőnek, tartósságnak és igazolt megbízhatóságnak, amire a Motor Vállalatot alapozták. A legendás Shovelhead és az Ironhead motorblokkokból született, és 1984 óta ez az erőforrás a Sportster motorkerékpárok közepén.

          TUDJ MEG TÖBBET

          TOVÁBBI kevesebb

          Handling

          KEZELHETŐSÉG

          Az utca a Sportster motorkerékpár otthona, és az erős V-Twin motorblokk köré épített keskeny, agilis váz volt mindig is az ütőkártyája. Ahhoz, hogy megértsd, milyen messzire jutottunk ezzel az alapegyenlettel, ülj bármelyik 2017-es Sportster modell nyergébe. Bízz bennünk, az általad a mai Sportster motorkerékpáron érzett folytonos innováció és finomítás tételeinek listája hosszabb annál, mint amit itt szívesen végigolvasnál.

          TUDJ MEG TÖBBET

          TOVÁBBI kevesebb

          Comfort

          KÉNYELEM

          Ha megnézed a Sportster motorkerékpár csontos stílusát, nem a kényelem fog először eszedbe jutni. Az hiba lenne. Telepedj bármelyik 2017-es Sportster modell nyergébe, és felfedezed a karcsú és visszafogott stílus mögött rejtőző magas minőségű motorozási élményt.

          TUDJ MEG TÖBBET

          TOVÁBBI kevesebb