Fat Bob

Fat
Bob®

Gördít
 • Paint
   • Wheels
     LEGFONTOSABB FUNKCIÓK
      360°
      • Fényezés és kerekek
      • H-D1™ gyári beállítás
          Mobile Image

          AUTENTIKUS STÍLUS

          A Dyna® motorkerékpár család gyökerei az eredeti Harley-Davidson® gyári custom motor építéséig nyúlnak vissza. Vedd észre az erőteljes első részeket és a szellemesen megválasztott kerekeket. Cseppnyi kétséged sem lehet afelől, hogy kerekeken gördülő műalkotást nézel.

          TUDJ MEG TÖBBET

          TOVÁBBI kevesebb

          Mobile Image

          IKONIKUS MOTOR

          Van abban valami, hogy egy léghűtéses Twin Cam 103™ motorblokk erejének állandó ritmusa behatol a motoros lelkébe, és többé nem engedi szabadon. Ha csak egyszer kipróbálod, megérted miről van szó. A gépesített szállítás semmilyen más módja nem tölthet el ennyi elégedettséggel.

          TUDJ MEG TÖBBET

          TOVÁBBI kevesebb

          Mobile Image

          KEZELHETŐSÉG

          Ha van valami közös azon makacs motorosok csoportjának tagjaiban, akik a Dyna® motorkerékpárokhoz vonzódnak, akkor az az, hogy nehezen elégszenek meg. Emiatt a család minden motorkerékpárját úgy építettük, hogy az ütős megjelenés és a kompromisszum mentes országúti funkcionalitás közötti szakadékot hidalja át.

          TUDJ MEG TÖBBET

          TOVÁBBI kevesebb

          Mobile Image

          KÉNYELEM

          Ha eléggé visszamegyünk a gyár Dyna® család custom történelmének idejében, megtaláljuk azt a gépet, amelyik az egészet elindította: egy Harley-Davidson® túra motort. Komolyan, ennek az első bizonyítéka az a motorozási kényelem, amely egy mai Dyna nyergében vár rád.

          TUDJ MEG TÖBBET

          TOVÁBBI kevesebb