Street Glide® Special
Street Glide® Special

Megvásárolható már: 21,350 €-tól*

ábrázolva Vivid Black

*ÁFA és regadó nélkül. Az ábrázolt jármű megjelenése országonként eltérő lehet. A képeken látható járművek eltérhetnek a legyártott és kiszállított járművektől. További információért forduljon a legközelebbi márkakereskedőhöz.

Szeretnél fényűző, kiváló minőségű technológiát és infotainment rendszert, vagy zabolátlan, lecsupaszított bagger stílust? A mi válaszunk: igen.

360°

A kilométerek játszi könnyedséggel csusszannak át a motor alatt.

Arra a kérdésre keresed a választ, hogy lehet az, hogy ez a túramotor tele van kiváló funkciókkal és mégis lecsupaszított bagger megjelenéssel rendelkezik? Tekints be az elegáns RUSHMORE projekt motor denevérszárnyú fejidoma mögé és mindent meg fogsz érteni. Hiszen magadévá teheted a világklasszis 16,5 cm-es érintőképernyős infotainment rendszer élményét, és a BOOM!™ Box 6.5 GT audiórendszer páratlan hangminőségét is. Majd ezt követően nézd át a részleteket is: színben passzoló áramvonalidom, 50 cm-s Enforcer első felni, custom hátsó lámpa és lámpabura. A fejlesztések listája tovább folytatódik. Igen, a Street Glide® Special lecsupaszított, de tele van minden jóval.

Foglalj tesztvezetést
TOVÁBB
Foglalj tesztvezetést
TOVÁBB
Close
DEMO RIDE EVENTS NEAR YOU