Electra Glide® Ultra Classic®
Electra Glide® Ultra Classic®

Megvásárolható már: 22,740 €-tól*

ábrázolva Superior Blue

*ÁFA és regadó nélkül. Az ábrázolt jármű megjelenése országonként eltérő lehet. A képeken látható járművek eltérhetnek a legyártott és kiszállított járművektől. További információért forduljon a legközelebbi márkakereskedőhöz.

Pattanj rá az Electra Glide® kétrészes ülésére, és érezd, amint szertefoszlik minden korlát és megsz?nnek a távolságok – csak a motorozás élménye marad.

360°

És ahogy telnek a kilométerek, egyre jobb és jobb lesz.

Attól a naptól kezdve, hogy az első Electra Glide® motorkerékpár 1965-ben kigördült az utakra, célja egyértelmű volt: A motorozás élményét funkció és kényelem tekintetében olyan szintre emelni, amelyet motoros még nem tapasztalt. Nos, itt vagyunk megszámlálhatatlan kilométerekkel később. És mindent, amit ezalatt megtanultunk, beletettünk a RUSHMORE projekt motorjaiba. Egyetlen érintéssel működő oldaldobozok, GPS és infortainment, hatékonyabb légáramlás a motoros körül, nagyobb előzési teljesítmény, és a listának távolról sincs vége. A versenygép szellemiségét elegyítettük a kütyük rengetegével. Hogy lásd, milyen messze jutottunk vele, vess egy pillantást erre a versenygépre, amely 2016-ban viseli az Electra Glide nevet.

Foglalj tesztvezetést
TOVÁBB
Foglalj tesztvezetést
TOVÁBB
Close
DEMO RIDE EVENTS NEAR YOU