Seventy-Two<sup>®</sup>
Seventy-Two<sup>®</sup>

Megvásárolható már: 10,090 €-tól*

*ÁFA és regadó nélkül. Az ábrázolt jármű megjelenése országonként eltérő lehet. A képeken látható járművek eltérhetnek a legyártott és kiszállított járművektől. További információért forduljon a legközelebbi márkakereskedőhöz.

Ennek a lecsupaszított, keskeny custom motornak a hörgése a ’70-es évek chopper stílusát idézi. Fehérfalú kerekeivel és 9,5 literes tankjával pedig mindenkinek egyértelmű, milyen vérvonalat követ.

360°

Van néhány részlet a múltjával kapcsolatban, amivel érdemes tisztában lenned.

Amikor a Harley-Davidson® Seventy-Two motorkerékpár hátradöntött, zabolátlan stílusával végiggördül az utcán, az semmihez sem hasonlítható. Dobd előre a lábaidat. Ökleidet told előre a szélbe. Bőséges Hard Candy Custom™ metál flake fényezés a 280 cm3-es mogyoró alakú benzintartályon, klasszikus vékony fehérfalú kerekek és döntött első rész. Azonban a ’70-es évek garage choppereivel ellentétben, amelyek megelőzték, bizalomgerjesztő első és hátsó fékekkel rendelkezik. És sokkal több technika, amely élvezetesebbé teszi a motorozást. A Seventy-Two® motorkerékpár. Modern kifinomultság. Igazi old school zsivány lelkület.

Foglalj tesztvezetést
TOVÁBB
Foglalj tesztvezetést
TOVÁBB
Close
DEMO RIDE EVENTS NEAR YOU