Roadster<sup>™</sup>
Roadster<sup>™</sup>
Roadster™

Megvásárolható már: 10,400 €-tól*

Black Denim színben ábrázolva

*ÁFA és regadó nélkül. Az ábrázolt jármű megjelenése országonként eltérő lehet. A képeken látható járművek eltérhetnek a legyártott és kiszállított járművektől. További információért forduljon a legközelebbi márkakereskedőhöz.

Az új Roadster™ motorkerékpár egyszerre jelent erőt, mozgékonyságot és egyedi custom stílust, amelyek a Sportsterek szellemiségének védjegyei mintegy 60 éve.

360°

Kötődj úgy az úthoz, mint a festék az aszfalthoz.

Az új Roadster™ új szintre emeli a Sportster®-sorozat kiváló minőségű jellemzőit. Ez az alaposan átgondolt csomag masszív villahidakba foglalt 43mm-es fordított villákat, erős kettős első tárcsafékeket, kiváló minőségű hátsó felfüggesztést és új digitális műszereket tartalmaz, amelyek a legendás üzemanyagtartály és a chopper stílusú sárvédő méltó kiegészítői. A motoros erőteljes, ám a hosszú utak során is kényelmes testhelyzetben ül, köszönhetően a 48 cm-es első és a 46 cm-es hátsó nem egyenletesen osztott 5 küllős öntött alumínium-kerekeknek, az alacsony kormánynak, a középen elhelyezett lábtartóknak és az új kétrészes ülésnek. A 45 fokban elforgatot 1200 cm3-es motorblokk tekintélyes nyomatékot ad le. Szabadítsd fel az erejét a zöld lámpánál.


Nézd meg a videót    >
Foglalj tesztvezetést
TOVÁBB
Foglalj tesztvezetést
TOVÁBB
Close
DEMO RIDE EVENTS NEAR YOU