Iron 883<sup>™</sup>
Iron 883<sup>™</sup>

Megvásárolható már: 8,135 €-tól*

ábrázolva Olive Gold

*ÁFA és regadó nélkül. Az ábrázolt jármű megjelenése országonként eltérő lehet. A képeken látható járművek eltérhetnek a legyártott és kiszállított járművektől. További információért forduljon a legközelebbi márkakereskedőhöz.

Erőteljes retro stílus egy egészen más dimenzióban. Ez a modell magáért beszél. Csak pattanj nyergébe és motorozz.

360°

Hatalmas előrelépés abban, milyen művészien lehet árnyalni a feketét.

A korai Dark Custom™ motorkerékpárok egyike volt. Maga a nyers, koromfekete, lecsupaszított custom erő. Tehát a következő kérdés merült fel: hogyan lehet valami ennyire jót még jobbá tenni? A válasz pedig nem más: adj még erősebb karaktert a modellnek. Vadiúj felfüggesztés. Új stílusos bőrülés. Lenyűgöző új kipufogók és kerekek. Egyszerűen minden ízében tökéletes. A vadonatúj Iron 883™ motorkerékpár. Érezd át a Dark Custom™ motorkerékpár művészi erejét.


Nézd meg a videót    >

Álmok megvalósítói

Amikor Dais Nagao éppen nem a műhelyben dolgozik, motorkerékpár-bemutatókon vesz részt a világ minden szegletében a japán Mooneyestól kezdve a kaliforniai Born Free-ig. És a nagy designerekhez hasonlóan Dais is az élet minden szegletéből szívja magába amit lát, érez és hall. Más motorosoktól, utcai művészektől, divatalkotóktól és minden egyéb helyről. Dais és az egész tervezőcsapat fantáziáját a való élet mozgatja, amely inspirációk aztán az új Iron 883 modell tervezésében csúcsosodnak ki.

 

Dais Tókió neon-világította utcáin nőtt fel, majd Kaliforniába költözött, ahol beleszeretett a custom motorok világába. Számára a motorkerékpárok egy kiindulási alapot jelentettek. Egy üres festővásznat, amely lehetőségek ezreit tartogatja. Lehetetlen nem észrevenni ezt a hatást az Iron 883™-on. Tokió urbánus energikussága Kalifornia mindent átható testreszabási lázával vegyítve. Új motorjába a szívét-lelkét beleadta.


Nézd meg a videót
Foglalj tesztvezetést
TOVÁBB
Foglalj tesztvezetést
TOVÁBB
Close
DEMO RIDE EVENTS NEAR YOU