Forty-Eight<sup>®</sup>
Forty-Eight<sup>®</sup>

Megvásárolható már: 10,040 €-tól*

ábrázolva Vivid Black

*ÁFA és regadó nélkül. Az ábrázolt jármű megjelenése országonként eltérő lehet. A képeken látható járművek eltérhetnek a legyártott és kiszállított járművektől. További információért forduljon a legközelebbi márkakereskedőhöz.

Az újjáalakított 2016-os Forty-Eight® motorkerékpár széles első futóműve és új, öntött alumínium kerekei még jobban kiemelik ültetett Dark Custom® stílusát.

360°

Valójában nem átépítettük – új energiával töltöttük fel.

A világ először 1948-ban találkozott ezzel a benzintartállyal. De a világ még soha nem látott olyat, hogy egy ilyen legendás tankot egy ilyen motor vesz körül. A Forty-Eight® motorkerékpár újjászületett. Mindent, ami annak idején nagyszerűvé tette, egy sokkal magasabb szintre emeltük. Kiváló ülés. Még jobb felfüggesztés. Új, könnyített magnéziumötvözet kerekek. Rendkívüli fékek. És most a benzintartályt a ’70-es évek inspirálta grafikák díszítik. Üdvözlünk a Dark Custom™ versenygép történelmének újabb lapján.


Nézd meg a videót    >

A vázlattól a vasig

Ben McGinley öt évvel ezelőtt csatlakozott a Harley-Davidson®-hoz és munkájában azóta brillíroz. Világ életében bolondult a motorokért. Közvetlenül a gép lényegét érinti meg, hogy a papíron található vázlat valódi vas és acél képében keljen életre. A custom motorok építésének újabb térnyerése nyújtotta inspirációk, valamint olyan rendezvények bűvkörében, mint a Yokohama Hot Rod Custom Show, a Rockerbox Motofest és a Brewtown Rumble, Ben az anyagok őszinteségében és megbízhatóságában hisz, hogy megtalálja és kihangsúlyozza azt, ami menőnek számít egy motorban.

 

Ben számára a Forty-Eight® mindig is a Harley-Davidson® minimalizmusát testesítette meg. „Az egyszerűséghez és az őszinteséghez nyúl vissza. Két kerék és egy motor, valamint egy V-Twin motorblokk a kellős közepén.” A motor a formatervezésről, nem a díszítésekről szól. Lecsupaszított, letisztult és, mint mindig, nem tűri a kompromisszumokat.


Nézd meg a videót
Foglalj tesztvezetést
TOVÁBB
Foglalj tesztvezetést
TOVÁBB
Close
DEMO RIDE EVENTS NEAR YOU