Softail Slim<sup>®</sup>
Softail Slim<sup>®</sup>

Megvásárolható már: 16,180 €-tól*

ábrázolva Vivid Black

*ÁFA és regadó nélkül. Az ábrázolt jármű megjelenése országonként eltérő lehet. A képeken látható járművek eltérhetnek a legyártott és kiszállított járművektől. További információért forduljon a legközelebbi márkakereskedőhöz.

A klasszikusan nyers bobber stílusnak és a nagy teljesítményű High Output Twin Cam 103B™ motor erejének ideális párosítása. A modern motorozás és az old-school kinézet összetéveszthetetlen ötvözete.

360°

A régi szép napok most zajlanak.

A Softail Slim® az ellentétek egysége. A Hollywood stílusú kormány, a keskeny hátsó kerék, a macskaszem és a lábtartó trepnik a custom motorok korai korszakának lelkesedését idézik. Most azonban mindezt olyan minden ízében modern funkciókkal spékeltük meg, mint a nagy teljesítményű High Output Twin Cam 103B™ motorblokk, a rejtett felfüggesztés, valamint a nagyszerű fékrendszer, amelyek visszarepítenek a jelenbe. Nézd csak, hogyan találkoznak a csillogó krómfelületek a koromfekete fémmel. Préselt fekete felnivel ellátott fűzött acélküllős kerek. Soha nem létezett még ennél kiválóbb alkalom egy motoros számára.

Foglalj tesztvezetést
TOVÁBB
Foglalj tesztvezetést
TOVÁBB
Close
DEMO RIDE EVENTS NEAR YOU