Heritage Softail<sup>®</sup> Classic
Heritage Softail<sup>®</sup> Classic

Megvásárolható már: 18,450 €-tól*

ábrázolva Crushed Ice Pearl/Frosted Teal Pearl

*ÁFA és regadó nélkül. Az ábrázolt jármű megjelenése országonként eltérő lehet. A képeken látható járművek eltérhetnek a legyártott és kiszállított járművektől. További információért forduljon a legközelebbi márkakereskedőhöz.

A kényelem a legmodernebb igényeket is kielégíti, a teljesítményt a High Output Twin Cam 103B™ motor biztosítja, megjelenésében azonban még mindig a számtalan felszereléssel és extrával ellátott dresser motorkerékpárok köszönnek vissza.

360°

Túl jó ahhoz, hogy csak úgy történelminek tituláljuk.

A Heritage Softail® Classic megmerítkezik a régmúlt napok nosztalgiájában, azonban ez az egyenletnek csak az egyik oldala egy mai motoros számára. A rejtett felfüggesztés az autentikus megjelenést a régi Hardtail fogkocogtató motorozási élménye nélkül. Számolhatsz a tempomat nyújtotta kényelemmel is a hosszú utazások alkalmával. Átalakított ülés és átalakított bőr oldaldobozok. És ami a legjobb benne, egy új, nagy teljesítményű High Output Twin Cam 103B™ motorblokk. Soha nem akartuk újraértelmezni ezt a megjelenést. Viszont soha nem hagyunk fel azzal, hogy egyre jobbá tegyük a motorozás élményét.

Foglalj tesztvezetést
TOVÁBB
Foglalj tesztvezetést
TOVÁBB
Close
DEMO RIDE EVENTS NEAR YOU