Softail Slim<sup>®</sup> S
Softail Slim<sup>®</sup> S

Megvásárolható már: 17,630 €-tól*

*ÁFA és regadó nélkül. Az ábrázolt jármű megjelenése országonként eltérő lehet. A képeken látható járművek eltérhetnek a legyártott és kiszállított járművektől. További információért forduljon a legközelebbi márkakereskedőhöz.

Az utcán leginkább a nyers erővel vívhatod ki magadnak a tiszteletet. Ezért amikor megépítettük a Softail Slim® S modellt, olyan motorblokkal szereltük fel, amely cruiserek esetében idén a legerőteljesebbnek számít.

360°

Amerikai erő

Megtartottunk mindent abból, ami a Softail Slim® motort oly' nagyszerűvé tette, és még egy picit toltunk rajta. A kezdők kedvéért a teljesítményt egy Screamin’ Eagle® léghűtéses Twin Cam 110B™ motorblokk szolgáltatja. A military stílust egy lépéssel tovább vittük az ellenállhatatlan olajarany farmeranyagszerű fényezési opcióval, a többi részt pedig velejéig feketére festettük. Fekete villahíd és kormánykiemelő, csillogó fekete első fényszórógyűrű, villaszár-burkolatok és villa csúszótagok. Fekete fékkarok, tükrök és egymás fölé/alá helyezett fekete „puskacső” kipufogók ferdén levágott dobbal Minden porcikája modern teljesítmény a megszokott régi vas köntösében.

Menj a Túra
Foglalj tesztvezetést
TOVÁBB
Foglalj tesztvezetést
TOVÁBB
Close
DEMO RIDE EVENTS NEAR YOU