Low Rider<sup>®</sup> S
Low Rider<sup>®</sup> S
Low Rider® S

Megvásárolható már: 16,400 €-tól*

Vivid Black színben ábrázolva

*ÁFA és regadó nélkül. Az ábrázolt jármű megjelenése országonként eltérő lehet. A képeken látható járművek eltérhetnek a legyártott és kiszállított járművektől. További információért forduljon a legközelebbi márkakereskedőhöz.

Az új Low Rider® S a gyári custom stílus nyers és erőteljes oldalát domborítja ki. Pattanj nyeregbe a rögzített kis fejidom mögé és húzd a gázt.

360°

A mellékutcák réme.

1977-ben, amikor az első Harley-Davidson® Low Rider® legördült a futószalagról, a gyári custom tervezés korlátait soha nem tapasztalt magasságokba repítette. Napjainkban az új Low Rider® S a gyári custom stílus nyers és erőteljes oldalát domborítja ki. A Screamin’ Eagle Twin Cam 110™ motorblokkot egy mozgékony Dyna kaszniba szereltük és heavy breather légszűrőt szereltünk rá. Magas kormányt, középen elhelyezett vezérlőelemeket, és olyan új ülést adtunk hozzá, amelyen ülve a karok felfelé emelkednek, mindehhez kiváló minőségű első és hátsó felfüggesztést párosítottunk, így a motorosnak minden lehetőséget megadtunk ahhoz, hogy a kiemelkedő teljesítményből a legjobbat hozza ki. A motor többi részét lecsupaszítottuk és koromfeketére fényeztük, amelyet arany színnel törtünk meg a hangsúlyos részeken, mint a tankjelvény vagy a perem csík, és ehhez illő osztott ötküllős öntött alumínium kerekekkel láttuk el. Pattanj nyeregbe a rögzített kis fejidom mögé és húzd a gázt.


Nézd meg a videót    >
Foglalj tesztvezetést
TOVÁBB
Foglalj tesztvezetést
TOVÁBB
Close
DEMO RIDE EVENTS NEAR YOU