CVO<sup>™</sup> Pro Street Breakout<sup>®</sup>
CVO<sup>™</sup> Pro Street Breakout<sup>®</sup>
CVO™ Pro Street Breakout®

Megvásárolható már: 22,950 €-tól*

Starfire Black/Starfire Black színben ábrázolva

*ÁFA és regadó nélkül. Az ábrázolt jármű megjelenése országonként eltérő lehet. A képeken látható járművek eltérhetnek a legyártott és kiszállított járművektől. További információért forduljon a legközelebbi márkakereskedőhöz.

A CVO Pro Street Breakout®. Sötét árnyalatok és masszív forgatónyomaték jellemzik leginkább a koromfekete amerikai izommotoroknak ezt az egyedi példányát.

360°

Mások csak a nyomodban járhatnak.

A CVO™ Pro Street Breakout® a sötét árnyalatok és a masszív forgatónyomaték megtestesítője. Utánozhatatlan felületkezelés szemkápráztató fényezéssel és markáns stílusjegyekkel minden porcikájában. Az Agressor felni 240mm-es hátsó gumiabroncsot pörget. A lábtartók versenystílusban tervezett ülés és kormány ideális testhelyzetet biztosítanak a portyázáshoz. A heavy breather légszűrővel, inverz villákkal és új dupla első tárcsafék-rendszerrel ellátott Screamin’ Eagle® Twin Cam 110B™ motorblokk szavatolja, hogy a motor teljesítménye olyan, mint amit a kinézete alapján elvárhatunk tőle. A koromfekete amerikai erő összetéveszthetetlen megtestesítője.

Foglalj tesztvezetést
TOVÁBB
Foglalj tesztvezetést
TOVÁBB
Close
DEMO RIDE EVENTS NEAR YOU

The freedom of the open road is closer than you think. Attend a demo ride near you and try several different H-D motorcycles to find out which one is right for you.