Jogi közlemények

Egyéb közlés hiányában az ezen a webhelyen (a „Webhelyen”) megjeleno összes szöveges, grafikus és egyéb tartalom a H-D U.S.A., LLC tulajdona. Copyright 1999-2012 H-D U.S.A., LLC, 3700 W. Juneau Avenue, Milwaukee, Wisconsin 53208 U.S.A. Minden jog fenntartva.
Kizárólag saját személyes használatára megtekintheti, másolhatja, kinyomtathatja és felhasználhatja a Webhelyen elérheto tartalmat, azzal a feltétellel, hogy: (1.) a Webhelyen elérheto tartalmat csak információs, és nem kereskedelmi célra használja; (2.) a Webhelyrol származó szöveges, grafikus és egyéb tartalom semmilyen részét nem módosítja semmiféle módon; (3.) a Webhelyrol származó semmilyen grafikai elemet nem használ fel, nem másol, és nem terjeszt az ahhoz tartozó szöveges rész nélkül. A jelen dokumentáció egyetlen része sem értelmezheto úgy, hogy akár vélelmezetten, akár kizárással vagy egyéb úton bármilyen licencet, illetve a H-D U.S.A. vagy bármely harmadik fél tulajdonában álló bármely szabadalomra, szerzoi jogra, végjegyre vagy egyéb szellemi tulajdonra vonatkozó felhasználási jogot biztosítana, kivéve ahol ezt a jelen dokumentáció kifejezetten engedélyezi.
EZ A WEBHELY A HARLEY-DAVIDSON MÁRKAKERESKEDOINEK WEBHELYEIRE MUTATÓ HIVATKOZÁSOKAT IS TARTALMAZHAT, ILLETVE A MÁRKAKERESKEDOK WEBHELYEIN LEVO HIVATKOZÁSOKON KERESZTÜL IS ELÉRHETO LEHET. A HARLEY-DAVIDSON MÁRKAKERESKEDOI FÜGGETLEN, SZERZODÉSES PARTNEREK, NEM A HARLEY-DAVIDSON ÜGYNÖKEI. A HARLEY-DAVIDSON NEM FELELOS A HARLEY-DAVIDSON MÁRKAKERESKEDOI ÁLTAL ÜZEMELTETETT WEBHELYEK, ILLETVE AZ E WEBHELYROL HIVATKOZÁSOKON KERESZTÜL ELÉRHETO, VAGY AZ E WEBHELYHEZ ELÉRÉSI LEHETOSÉGET BIZTOSÍTÓ BÁRMELY EGYÉB WEBHELY TARTALMÁÉRT, ELÉRHETOSÉGÉÉRT, MUKÖDÉSÉÉRT VAGY TELJESÍTMÉNYÉÉRT.
A 3M, az Aquatex, az Armacor, az Astrosorb, a Blue Coral Blue Buster, a Cambrelle, a Clincher, a Comfort Foam, a ComforTemp, a CoolMax, a Cordura, a Dacron, a Dunlop, a Dynax, a Fog-Out, a Goodyear, a Gore-Tex, a Hydrofil, a Kevlar, a Koslan, a Lexan, a Loctite, a Nomex, a Novus, a Permatex, a Phillips, a Polartec, a Primaloft, a Pyrovatex, az S100, a Scotchlite, a Shock Absorbers, a Thermax, a Thermolite, a Thinsulate, a Torx, a Velcro, a Vibram és a Windtex név a megfelelo tulajdonosok végjegye. Bármely hivatkozás valamely harmadik fél termékére, folyamatára, kiadványára, szolgáltatására vagy kínálatára a megfelelo kereskedelmi név, védjegy, gyártó vagy egyéb információ említésével, nem jelenti azt, és nem utal arra, hogy a Harley-Davidson jóváhagyólag minosíti vagy ajánlja az adott terméket vagy egyéb cikket.
Amennyiben a jelen Webhely bármely felhasználója visszajelzést vagy adatokat, például ötleteket, megjegyzéseket, javaslatokat vagy kérdéseket küldene a Harley-Davidson bármely termékével vagy szolgáltatásával, illetve a jelen Webhely tartalmával kapcsolatban, akkor ez az információ nem minosül majd bizalmas információnak, és a Harley-Davidson semmilyen kötelezettséget nem vállal a szóban forgó információval kapcsolatban, és korlátozás nélkül, szabadon reprodukálhatja, felhasználhatja, közreadhatja és terjesztheti az ilyen információt. Továbbá a Harley-Davidson szabadon felhasználhatja az ilyen információban foglalt ötleteket, elképzeléseket, szaktudást vagy technikákat, bármilyen célra, beleértve korlátozás nélkül az ilyen ötleteket, elképzeléseket, szaktudást vagy technikákat magukba foglaló termékek kifejlesztését, gyártását és reklámozását.
Ez a Webhely a világ bármely részén élo felhasználok által elérheto, és tartalmazhat hivatkozásokat vagy kereszthivatkozásokat a Harley-Davidson olyan termékeire, programjaira vagy szolgáltatásaira, amelyek az Ön országában nem érhetok el, vagy be vannak tiltva. Az ilyen hivatkozások nem jelentik azt, hogy a Harley-Davidson elérhetové kívánja tenni e termékeket, programokat vagy szolgáltatásokat az Ön országában, illetve hogy az ilyen termékek törvényesen használhatók az Ön országában. A Harley-Davidson fenntartja a jogot arra, hogy elozetes figyelmeztetés nélkül, bármikor, további kötelezettségek vállalása nélkül megszüntesse egyes modellek, alkatrészek, kiegészítok vagy egyéb cikkek gyártását, illetve hogy megváltoztassa a specifikációkat. Az e Webhelyen bemutatott jármuvek, alkatrészek, kiegészítok és egyéb cikkek, valamint az itt olvasható specifikációknak megfelelo jármuvek csak az Egyesült Királyságban való értékesítésre készültek.
A JÁRMUVEK ÉS KIEGÉSZÍTOK SPECIFIKÁCIÓJA A HELYI TÖRVÉNYEKTOL FÜGGOEN ORSZÁGONKÉNT ELTÉRO LEHET, ÉS EGYES MODELLEK ÉS KIEGÉSZÍTOK NEM ÉRHETOK EL BIZONYOS ORSZÁGOKBAN. FELHÍVJUK A FIGYELMÉT ARRA, HOGY SZÁMOS ORSZÁG TILTJA OLYAN JÁRMUVEK ÉS KIEGÉSZÍTOK IMPORTÁLÁSÁT, FORGALOMBA HELYEZÉSÉT, ILLETVE HASZNÁLATÁT, AMELYEK NEM FELELNEK MEG AZ ADOTT ORSZÁGBAN ÉRVÉNYES SPECIFIKÁCIÓNAK. FORDULJON A HELYI HIVATALOS HARLEY-DAVIDSON MÁRKAKERESKEDOHÖZ AZ E WEBHELYEN BEMUTATOTT BÁRMELY ALKATRÉSZ, KIEGÉSZÍTO VAGY MODELL HASZNÁLATÁVAL ÉS ALKALMAZÁSÁVAL KAPCSOLATOS RÉSZLETES INFORMÁCIÓÉRT.
A jelen Webhelyhez való hozzáférést figyelik. Statisztikai célból és biztonsági okból naplózzák a kérelmezo URL-címeket, a kérelmet indító gép adatait, valamint a kérelem idopontját. A Webhely Ön általi használata azt jelenti, hogy Ön beleegyezik a forgalom figyelésébe. Mechanikai, telekommunikációs, szoftverrel vagy hardverrel kapcsolatos, illetve független külso beszállítónál bekövetkezett hibák miatt ez a Webhely néha nem érheto el. A Harley-Davidson nem tudja elore jelezni vagy szabályozni az ilyen leállások idopontját vagy idotartamát.
A készítok minden ésszeru erofeszítést megtesznek annak érdekében, hogy a Harley-Davidson által ezen a Webhelyen bemutatott adatok és egyéb anyagok pontosak és következetesek legyenek, de a Harley-Davidson nem vállal felelosséget a jelen Webhelyen, bármely Harley-Davidson márkakereskedo webhelyén, illetve bármely egyéb webhelyen eloforduló gépelési hibákért, elavult információért, technikai adatokkal vagy árakkal kapcsolatos pontatlanságokért, továbbá tipográfiai vagy egyéb hibákért. Az adatok és a kapcsolódó anyagok figyelmeztetés nélkül bármikor megváltozhatnak. A gyártó „ADOTT ÁLLAPOTÁBAN” biztosítja a jelen Webhelyet és az azon elérheto összes információt és kapcsolódó anyagot. A Harley-Davidson semmiféle garanciát vagy feltételt nem vállal a jelen Webhely, illetve az azon található adatok vagy anyagok teljességére, pontosságára, naprakészségére, megfeleloségére, alkalmazhatóságára, funkcionalitására, elérhetoségére vagy muködésére vonatkozóan. A jelen Webhely használatával Ön elfogadja annak kockázatát, hogy a Webhelyen elérheto adatok vagy anyagok esetleg nem teljesek, pontatlanok, elavultak, vagy nem felelnek meg az Ön igényeinek és követelményeinek.
A HARLEY-DAVIDSON KIFEJEZETTEN ELZÁRKÓZIK MINDENNEMU KIFEJEZETT VAGY VÉLELMEZETT GARANCIAVÁLLALÁSTÓL, IDEÉRTVE, KORLÁTOZÁS NÉLKÜL A FORGALMAZHATÓSÁGRA, AZ ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMAZHATÓSÁGRA ÉS A JOGBITORLÁS-MENTESSÉGRE VONATKOZÓ GARANCIÁKAT A JELEN WEBHELY ÉS AZ ITT ELÉRHETO INFORMÁCIÓ, GRAFIKÁK VAGY ANYAGOK TEKINTETÉBEN.
VISSZA A LAP TETEJÉRE

Jogi közlemények | Adatvédelmi szabályzat | Ügyfeleink biztonsága

© 2001–2014 H-D. Minden jog fenntartva.