Renew the Ride

 

 

 

 

RENEW THE RIDE

A Harley-Davidson közössége elkötelezett abban, hogy megőrizze és folyamatosan újra teremtse a motorozás szabadságát. Hiszen számunkra a kinti világ nem csak azt jelenti, amelyben élünk – hanem azt is, ahol szabadon motorozhatunk.


Nézd meg a videót

Teremtsd újra a motorozás élményét (Renew the Ride)

50 Million Trees by 2025

50 MILLIÓ FA 2025-IG

Világszerte arra buzdítjuk a Harley-Davidson tulajdonosokat, hogy segítsenek a The Nature Conservancy nevű szervezetnek 50 millió fát elültetni 2025-ig, ezzel teremtve meg ismét a motorozás élményét. Szeretnél részt venni? Vedd fel a kapcsolatot a helyi Harley-Davidson kereskedőddel, és tudd meg, van-e a közeljövőben Renew the Ride rendezvény, vagy adományozz még ma online.

 

 

our mission

PARTNEREK A TERMÉSZET MEGÓVÁSÁBAN

PARTNERS IN PRESERVATION

A Harley-Davidson® társult a The Nature Conservancy nevű, a világ legnagyobb természetvédelmi szervezetével, hogy ezzel is letegye a voksát. Akárcsak a Harley-tulajdonosok csoportja, Harley Owners Group® (H.O.G. ®), a Nature Conservancy is több mint egymillió tagot számlál világszerte, akik szenvedélyesen igyekszenek megóvni „a kinti nagy világot” – és attól sem riadnak vissza, hogy mindennek érdekében bepiszkítsák a kezeiket.

our commitment to sustainability

ELKÖTELEZŐDÉSÜNK A KÖRNYEZETTUDATOSSÁG IRÁNT

Ha szeretnéd megtudni, hogy a Harley-Davidson miként törekszik arra, hogy megvédje azt a világot, amelyben élünk és motorozunk, töltsd le a Harley-Davidson® Fenntarthatósági stratégiai jelentését.

 

Töltsd le a PDF fájlt