HOGYAN LEHETEKHARLEY-DAVIDSON MÁRKAKERESKEDŐ?

Márkakereskedőink olyan
egyedülálló kultúra képviselői, s
egyben egy olyan sokszínű
vásárlóközönség bázisát képezik,
amelyet a Harley-Davidson
motorkerékpárok iránti szeretet
köt össze.

A HARLEY-DAVIDSONHOZ FŰZŐDŐ VISZONY

A Harley-Davidson nem számít fel franchise díjat a Harley-Davidson® márkakereskedői névhasználatért. Minden márkakereskedőnk független üzleti személyiség, és a Harley-Davidson Motor Company-vel a Harley-Davidson® motorkerékpárok, alkatrészek és kiegészítők, valamint a MotorClothes® motorosruházat és rajongói cikkek értékesítésére vonatkozó szerződés alapján működnek.

PÉNZÜGYI FELTÉTELEK

A beruházási igény az egyes márkakereskedések számára eltérő lehet. A Harley-Davidson Motor Company azt várja el a jelentkezőktől, hogy bizonyítsák pénzügyi helyzetük stabilitását, kitérve azokra a pénzügyi eszközökre is, amelyek képesek fedezni a márkakereskedés zavartalan működését és az üzlet folyamatos növekedését biztosító rövid és hosszú távú befektetéseket. Emellett az is feltétel, hogy a jelentkező 5 éves üzleti tervet mutasson be mint leendő Harley-Davidson márkakereskedő.

NOTE: The investment requirements for a sellout of an existing dealership are often higher than $1 million unencumbered funds.

MÁRKAKERESKEDŐI JELENTKEZÉS

Minden jelentkezőnek ki kell töltenie és be kell küldenie az úgynevezett Új márkakereskedői jelentkezési lapot.


 A jelentkezési lapokat beérkezésük után elolvassuk és a megfelelő adatbázisba rögzítjük. Válaszunkat rendszerint a beérkezéstől számított 45 napon belül eljuttatjuk a jelentkezőknek. A beküldött adatokat egy évig őrizzük adatbázisunkban.


A jelentkezési lap beküldése azonban csupán az első lépés a folyamatban. Márkakereskedővé akkor válik valaki, ha erre vonatkozóan megkapja a hivatalos megerősítést és a Márkakereskedői szerződést.


Köszönjük érdeklődését a Harley-Davidson Motor Company iránt és örömmel vesszük, ha Ön is beküldi az Új márkakereskedői jelentkezési lapot!.Jelentkezési lap letöltése

JELENTKEZZEN ÖN IS MÁRKAKERESKEDŐNEK!

Készen áll arra, hogy megtegye a következő lépést? Az Új márkakereskedői jelentkezési lap már elérhető!

HÁROM KULCSFONTOSSÁGÚ TÉNYEZŐ

1

Új márkakereskedések
A Harley-Davidson saját szempontjai alapján választja ki az újonnan létrehozandó márkakereskedések piacát és földrajzi helyét, s a márkakereskedői hálózat bővítésének módját saját belső piaci tanulmányai alapján alakítja ki.

2

Alkatrész-/ruházatértékesítés
A Harley-Davidson termékek forgalmazása kizárólag a hivatalos, közvetlen márkakereskedőkön keresztül történik, és csak ezek a márkakereskedők jogosultak arra, hogy a MotorClothes® ruházati és kiegészítő termékek, valamint a Genuine Motor Accessories kiegészítők értékesítésére szakosodott további telephelyeket hozzanak létre.

3

Pénzügyi feltételek
Minden olyan jelentkezőnek, aki a Harley-Davidson közvetlen márkakereskedőjévé szeretne válni, igazolnia kell, hogy képes megfinanszírozni a szükséges beruházásokat, valamint be kell mutatnia az 5 évre szóló üzleti tervét.

JELENTKEZZEN ÖN IS MÁRKAKERESKEDŐNEK!

Készen áll arra, hogy megtegye a következő lépést? Az Új márkakereskedői jelentkezési lap már elérhető!
Jelentkezési lap letöltése