A MÁRKAKERESKEDÉSEK MŰKÖDÉSE

Minden, amit erről tudni kell

EGY IZGALMAS UTAZÁS


Harley-Davidson® márkakereskedéssel rendelkezni és azt működtetni a világ egyik legkülönlegesebb üzleti lehetősége. A márkakereskedés olyan termékeket és szolgáltatásokat értékesít a márka rajongóinak, amelyek révén motorjuk használata még élvezetesebbé válik. Ilyen módon a tevékenység minden egyes eleme hozzájárul a márkakereskedés jó működéséhez és nyereségességéhez

 • MOTORKERÉKPÁR-ÉRTÉKESÍTÉS
 • ALKATRÉSZEK ÉS KIEGÉSZÍTŐK

  Az alkatrészekkel és kiegészítőkkel foglalkozó részleg fontos része az értékesítésnek, hiszen itt a vásárlóink motorkerékpárjuk működésének és megjelenésének színvonalát fejleszthetik. A márkakereskedéseken belül rendszerint erre a célra elkülönített területek építenek, mint például az alkatrészpult, a dizájnrészleg vagy a szervízpult.

  A motorkerékpár-alkatrészek és karbantartási cikkek abban nyújtanak segítséget a vásárlóknak, hogy járművüket kiváló állapotban tarthassák. Ide tartoznak a csavarok, a motorolajok, az abroncsok, és sok minden más. Az OEM-alkatrészek olyan termékek, amelyeket maga a Harley-Davidson állít elő. Mivel ezek képesek leginkább a minőséget, az illeszkedést és a működést biztosítani, a vásárlók részéről célszerű mindig ilyen eredeti, gyári alkatrészeket választani.

  A kiegészítők révén a rajongók szinte korlátlan módon alakíthatják motorkerékpárjuk külsejét. Felszerelve eredeti Harley-Davidson Genuine Motor Accessories kiegészítőket, mint például a LED-es fényszórók, szélvédők, vagy a nagy teljesítményű motorszabályozók garantálják, hogy minden tulajdonos járműve teljesen egyedi legyen.

  • Személyre szabás - Abban játszik fontos szerepet, hogy a motorkerékpár kényelmesen szolgálja ki tulajdonosát. Például az alacsonyabb ülés jobb vezethetőséget biztosít.
  • Funkcionalitás - Olyan kiegészítők, például nyeregtáska hozzáadásával a motor több csomagot bir el.
  • Stílus - A motorkerékpár egyéni stílusát biztosító jellemzők, mint például a krómozott kiegészítők.
  • Teljesítmény - A jármű teljesítményét fokozó módosítások.
 • ÁLTALÁNOS CIKKEK

  A motorozás életforma is, ezért a Harley-Davidson® márkakereskedések olyan ruházati cikkeket és felszereléseket kínálnak vásárlóiknak, amelyek révén még inkább részeseivé válhatnak az élménynek.

  Motorozás közben megfelelő védőfelszerelésre van szükség - dzsekire, csizmára, sisakra, kesztyűre és hasonlókra -, hogy a lehető legnagyobb mértékben biztosíthassák az utazási kényelmet. A Harley-Davidson általános és ruházati cikkeinek teljes körű kínálatában minden megtalálható, ami a motorozáshoz szükséges, sőt mindennapi viselésre, használatra is alkalmasak.

  • Bőrtermékek
  • Kesztyűk
  • Ajándékok és rajongói cikkek
  • Sisakok
  • Ruházat
  • Szemüveg

  A MotorClothes® termékek a Harley-Davidson motorozási és divatcikkeinek első osztályú kínálatát képezik.

 • SZERVÍZ

  Szervizelésre minden motornak szüksége van, ezért ez a részleg fontos része a márkakereskedésnek. Tevékenységei a következők:

  Munkafelvétel - Itt a szervizfelvevő a vásárlóval együtt tárja fel az igényeket és állítja össze az elvégzendő feladatokat, megismertetve a vásárlóval a várható költségeket.

  Szervízállások - A szerelők itt végzik el a konkrét szervizelési műveleteket.

  A Harley-Davidson motorkerékpár-szerelők magasan képzett szakemberek, akik gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek a motorkerékpárok karbantartásában és javításában. Sokuk a Harley-Davidson University HDU-képzésén is részt vett, amely kifejezetten a márkakereskedések mindenkori munkatársai számára kínál átfogó műszaki képzést.

Cage Free
Over 8000 Parts. Endless Possibilities.
Style, Meet Attitude.
Find Dealership Opportunities