KAUDEN 2016 MALLIT OVAT SAAPUNEET.

 

TIEDÄTKÖ SEN TUNTEEN, KUN TULOSSA ON JOTAIN SUURTA? 37 MOOTTORIPYÖRÄÄ. 37 SYYTÄ SUUNNATA TIEN PÄÄLLE OMILLA EHDOILLASI. OLEMME SAANEET JOUKKOOMME UUSIA TULOKKAITA, JOTKA HALUAISIMME ESITELLÄ SINULLE.

Uudistuneet Iron 883™ ja Forty-Eight® -mallit on päivitetty tulevalle ajokaudelle, ja ne ovat valmiina valloittamaan kadut tyylillä. Lisäksi päivitimme koko Sportster® -malliston ja teimme jokaisesta pyörästä entistäkin mukavamman uuden säädettävän jousituksen ja istuimen ansiosta.

LUE LISÄÄ ››

Touring-mallistomme tuorein lisäys on Road Glide® Ultra, jossa yhdistyvät rajoja rikkova tyyli ja ajomukavuus. Lisäksi toimme Road King® -mallin takaisin Euroopan teille. Softail® -mallisto täydentyy puolestaan päivitetyllä Heritage Softail® Classicilla, joka on täynnä entisajan henkeä ja sisua.

LUE LISÄÄ ››

Juuri kun luulit, ettei paketti tästä enää parane, niin esittelimme uuden S-sarjan mallit: Fat Boy® S ja Softail Slim® S.
Jos haet jotain suurempaa, tehokkaampaa ja näyttävämpää, olet löytänyt etsimäsi.

LUE LISÄÄ ››

Tämän syksyn Open House -tapahtumassa pääset tutustumaan tulevan kauden uutuuksiin, tapaamaan muita kuskeja, kuulemaan vinkkejä sekä kokeilemaan uusimpia varusteita ja vaatteita. Tervetuloa!

Tapahtuma järjestetään samanaikaisesti kaikissa jälleenmyyntipisteissämme kautta maan.

 

 

Etsi lähin jälleenmyyjäsi ››