Roadster<sup>™</sup>

Roadster

VIERITÄ
 • Maalit
   • pyörät
     TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET
      360°
      • Maalit & pyörät

          Autenttinen muotoilu

          Roadster™ ei kaipaa pitkiä esittelyjä. Lyhyesti ja ytimekkäästi: se on autenttinen custom-pyörä. Pyörässä on hiottuja yksityiskohtia ja kilpa-ajojen inspiroimaa grafiikkaa, madallettu ohjaustanko, typistetty takalokasuoja, tyylikäs ajoituskansi ja rei'itetyt mustat pakoputken suojukset. Ja niin edelleen.

          LISÄÄ Vähemmän

          Mobile Image

          Legendaarinen moottori

          Alakierrosten vääntö on uuden Roadsterin™ 1200-kuutioisen Evolution® V-Twin -moottorin valttikortti. Roadster tunnetaan myös sielua hivelevästä äänestään.

          LISÄÄ Vähemmän

          Mobile Image

          Käsittely

          Roadsterissa on tehoja rivakkaan liikkeelle lähtöön, mutta parhaimmat puolensa se näyttää tiukoissa kaarteissa. Se on ainoa Sportster®, jossa on ylösalaisin käännetty etuhaarukka. Uudessa 43 mm:n etuhaarukassa on cartridge-rakenteinen iskunvaimennin ja tehokas ohjausjärjestelmä, jotka parantavat pyörän käsittelyä ja ketteryyttä vaativissakin olosuhteissa. Pyörässä on Dunlopin® valmistamat Harley-Davidson® Radial -renkaat.

          LISÄÄ Vähemmän

          Mobile Image

          Mukavuus

          Vain yksi vilkaisu Roadsteriin™, ja olet valmis nousemaan satulaan ja aloittamaan seikkailun. Huikean ajokokemuksen jälkeen saatat toivoa, että matka jatkuisi loputtomiin. Uusi kahdenistuttava satula on matalasta profiilistaan huolimatta mukava, ja se palvelee myös pidemmillä matkoilla. Parannettu jousitus suojaa entistä paremmin tiessä olevilta töyssyiltä ja kuopilta.

          LISÄÄ Vähemmän