Low Rider S

Low
Rider® S

VIERITÄ
 • Maalit
   • pyörät
     TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET
      360°
      • Maalit & pyörät
          Mobile Image

          Autenttinen muotoilu

          Tehdaskustomointi on rajojen rikkomista. Ja Low Rider® S on siitä hyvä esimerkki. Se edustaa tumman metallin hohtoisena pelkistettyä kustomoitua tyyliä edessä olevine nopeusnäyttöineen ja typistettyine takalokasuojineen. Tämän esityksen tähtenä loistaa musta Screamin’ Eagle® Air-Cooled Twin Cam 110™ -moottori. Katso tarkasti. Huomaat kyllä.

          Haluatko tietää lisää?

          LISÄÄ Vähemmän

          Mobile Image

          Legendaarinen moottori

          Asensimme suurimman moottorimme ketterään Dynan alustaan ja lisäsimme siihen tehokkaan imukanavan. Kun hyppäät Low Rider® S -pyörälle, kaasukätesi on suoraan yhteydessä vapaasti hengittävään Screamin’ Eagle® Twin Cam 110™ -moottoriin.

          Haluatko tietää lisää?

          LISÄÄ Vähemmän

          Mobile Image

          Mukavuus

          Low Rider® S:llä matka taittuu mukavasti vaikka maailman ääriin. Matalaprofiilisessa satulassa on uudet pehmusteet, joten istut mukavasti kovassakin menossa. Premium ride -etuhaarukan patruunarakenne varmistaa tasaisen menon ja pitää renkaat tien pinnassa tiukoissa kaarteissa. Takajousituksen emulsiotäytteiset iskunvaimentimet hillitsevät töyssyjä ja säilyttävät pyörän hallinnan jyrkissäkin käännöksissä. Jos rakastat pitkiä taipaleita, rakastat tätä pyörää.

          Haluatko tietää lisää?

          LISÄÄ Vähemmän