Electra Glide® Ultra Classic®
Electra Glide® Ultra Classic®

näytetään Superior Blue

*Kuvassa näkyvä pyörä voi olla erinäköinen eri markkinoilla ja poiketa jo valmistetuista ja toimitetuista pyöristä. Tarkempia tietoja saat jälleenmyyjältäsi.

Kun nouset kahden istuttavaan Electra Glide® -satulaan, edessäsi on rajaton määrä kilometrejä ja kaikki odotukset ylittävä ajokokemus.

360°

Tuntuma vain paranee kilometri kilometriltä.

Siitä lähtien, kun ensimmäinen Electra Glide® -moottoripyörä esiteltiin vuonna 1965, sillä on ollut yksi ainoa tehtävä. Tehdä ajokokemuksesta ainutlaatuinen. Toimintoja, ajomukavuutta, ominaisuuksia, joita kukaan ei uskaltaisi toivoakaan. Ja nyt, miljoonia kilometrejä myöhemmin, olemme tulleet tähän. Kaikki oppimamme on nyt toteutettu näissä RUSHMORE-moottoripyörissä. Pikalukituksella toimivat sivulaukut, GPS-paikannin ja tietoviihdejärjestelmä, parempi ilmavirtaus kuljettajan ympärillä, tehokkaammat ohitukset ja paljon muuta. Kaiken aikaa huolehdimme siitä, ettei moottoripyörä menettänyt sieluaan kaiken tekniikan keskellä. Tutustu vuoden 2016 Electra Glide -malliin, niin näet, kuinka paljon se on alkuajoista muuttunut.

VARAA KOEAJO
Hae
VARAA KOEAJO
Hae
Close
DEMO RIDE EVENTS NEAR YOU