Iron 883<sup>™</sup>
Iron 883<sup>™</sup>

näytetään Olive Gold

*Kuvassa näkyvä pyörä voi olla erinäköinen eri markkinoilla ja poiketa jo valmistetuista ja toimitetuista pyöristä. Tarkempia tietoja saat jälleenmyyjältäsi.

Aggressiivinen uusi muotoilu on toteutettu menneen ajan henkeä kunnioittaen. Tätä pyörää ei tarvitse kiillottaa. Lähimmän kadun kuninkuus riittää.

360°

Työkalut


Taiteen tumma puoli.

Se oli ensimmäisiä Dark Custom -moottoripyöriä. Alkuvoimaisen, mustatun ja riisutun dark custom -pyörän pioneeri. Miten jostakin noin hienosta voisi tehdä vielä paremman? Vastaus on yksinkertainen. Rakennetaan vanhan päälle. Kokonaan uusi jousitus. Uusi nahkasatula. Uudet upeat pakosarjat ja vanteet. Kaikki yksityiskohdat taitavasti toteutettuja. Uusi Iron 883 -moottoripyörä. Huippuluokan Dark Custom -moottoripyörä.


Katso video    >

Dream Makers

Silloin kun hän ei ole studiollaan, Dais Nagao kiertää moottoripyöränäyttelyissä pitkin maailmaa aina Japanin Mooneyes-kokoontumisesta Kalifornian Born Free -tapahtumaan. Ja kuten kaikki suuret suunnittelijat, Dais imee vaikutteita kaikkialta missä hän kulkee. Hän saa inspiraatiota muilta motoristeilta, katutaiteesta, muodista ja kaikesta siltä väliltä. Tosielämän tapahtumat ruokkivat Daisin ja muun suunnittelutiimin mielikuvitusta, innoittaen uuden Iron 883 -mallin suunnittelussa.

 

Dais kurvaili nuoruudessaan Tokion neonvalaistuilla kaduilla ennen muuttoaan Kaliforniaan, jossa hän rakastui paikalliseen custom-yhteisöön. Hänelle moottoripyörä on kuin rakennusalusta. Tyhjä taulu, joka on täynnä mahdollisuuksia. Nämä vaikutteet ovat helposti nähtävissä myös Iron 883™ -mallissa. Tokion urbaani ja aggressiivinen tyyli, yhdistettynä Kalifornian pelkistettyyn kustomointiin. Hän on pannut itsensä ja koko elämänkokemuksensa peliin suunnitellessaan tätä uutta pyörää.


Katso video
VARAA KOEAJO
Hae
VARAA KOEAJO
Hae
Close
DEMO RIDE EVENTS NEAR YOU