Forty-Eight<sup>®</sup>
Forty-Eight<sup>®</sup>

näytetään Vivid Black

*Kuvassa näkyvä pyörä voi olla erinäköinen eri markkinoilla ja poiketa jo valmistetuista ja toimitetuista pyöristä. Tarkempia tietoja saat jälleenmyyjältäsi.

Vuoden 2016 Forty-Eight®-moottoripyörä on tulvillaan matalaprofiilista Dark Custom™ -asennetta aina leveästä etupäästä valualumiinisiin vanteisiin.

360°

Työkalut


Me emme rakentaneet sitä uudelleen. Me vain teimme siihen parannuksia.

Ensimmäisen kerran tämä ikoninen bensatankki nähtiin jo vuonna 1948. Mutta aivan tällaisessa pyörässä sitä ei ole koskaan aikaisemmin nähty. Forty-Eight® on syntynyt uudelleen. Kaikki sen upeat ominaisuudet on viritetty entistäkin paremmalle tasolle. Parempi istuin. Parempi jousitus. Uudet, kevyet mag-vanteet. Loistavat jarrut. Bensatankki on koristeltu 70-luvun hengen mukaisella grafiikalla. Tervetuloa seuraamaan, kun Dark Custom -pyörien historiassa kääntyy jälleen uusi lehti.


Katso video    >

From sketch to steel

Ben McGinley liittyi Harley-Davidson®-joukkoihin viisi vuotta sitten, josta lähtien hän on tuottanut toinen toistaan upeampia töitä. Asialleen omistautuneena, hän käy suoraan koneen ytimen kimppuun ja muuttaa luonnospaperit raudaksi ja teräkseksi. Custom-kulttuurin uuden aallon innoittamana, ja tapahtumien, kuten Yokohama Hot Rod Custom Shown, Rockerbox Motofestin ja Brewtown Rumblen kannustamana, Ben keskittyy aitoihin asioihin ja materiaaleihin löytääkseen pyörän todellisen luonteen.

 

Forty-Eight®-moottoripyörä on aina ollut Benille Harley-Davidson-minimalismin kulmakivi. ”Se on todellinen osoitus yksinkertaisuudesta ja rehellisyydestä. Kaksi pyörää ja V-Twin niiden välissä.” Kyse on muotoilusta, ei koristelusta. Riisuttu alkutekijöihin ilman kompromisseja, kuten aina.


Katso video
VARAA KOEAJO
Hae
VARAA KOEAJO
Hae
Close
DEMO RIDE EVENTS NEAR YOU