CVO<sup>™</sup> Pro Street Breakout<sup>®</sup>
CVO<sup>™</sup> Pro Street Breakout<sup>®</sup>
CVO™ Pro Street Breakout®

näytetään Starfire Black/Starfire Black

*Kuvassa näkyvä pyörä voi olla erinäköinen eri markkinoilla ja poiketa jo valmistetuista ja toimitetuista pyöristä. Tarkempia tietoja saat jälleenmyyjältäsi.

CVO™ Pro Street Breakout®. Tumman olemuksen ja massiivisen vääntönsä johdosta tämä aitoamerikkalainen komistus uhkuu ylivoimaista suorityskykyä.

360°

Varjoa ja valovoimaa.

CVO™ Pro Street Breakout® on tummaa tyyliä ja massiivista vääntöä parhaimmillaan. Se on viimeistelty upealla maalipinnalla ja tyylikkäillä yksityiskohdilla. Leveässä 240 millimetrin takarenkaassa komeilee Aggressor-vanne. Etuhallintalaitteet sekä uusi kilpapyörähenkinen istuin ja ohjaustanko mahdollistavat täydellisen ajoasennon. Tehokkaalla imukanavalla varustettu Screamin’ Eagle® Twin Cam 110B™ -moottori, käännetty haarukka ja kaksi etulevyjarrua takaavat täydellisen suorituskyvyn. Se on ehdoton kruunujalokivemme mustattujen, aitoamerikkalaisten ja tehokkaiden moottoripyörien sarjassa.

VARAA KOEAJO
Hae
VARAA KOEAJO
Hae
Close
DEMO RIDE EVENTS NEAR YOU

The freedom of the open road is closer than you think. Attend a demo ride near you and try several different H-D motorcycles to find out which one is right for you.