SULJE ikkuna Tulosta

KÄYTTÖEHDOT

Tämän Internet-sivuston ("sivuston") kaiken tekstin, grafiikan ja sisällön omistaa, jollei toisin mainita, H-D U.S.A., LLC. Copyright 1999-2012 H-D U.S.A., LLC, 3700 W. Juneau Avenue, Milwaukee, Wisconsin 53208 U.S.A. Kaikki oikeudet pidätetään.

 

Voit katsella, kopioida, tulostaa ja hyödyntää tämän sivuston sisältöä vain henkilökohtaista käyttöäsi varten ja sillä edellytyksellä, että (1) tämän sivuston sisältöä käytetään vain tiedotustarkoituksiin ja ei-kaupallisiin tarkoituksiin, (2) tämän sivuston tekstiä, grafiikkaa tai muuta sisältöä ei muuteta millään tavalla, (3) tämän sivuston sisältämää grafiikkaa ei käytetä, kopioida tai levitetä siihen kuuluvasta tekstistä erillään. Sivuston sisältöä ei saa miltään osin ymmärtää H-D U.S.A:lle tai kolmannelle osapuolelle kuuluvan lisenssin tai patenttien, tekijänoikeuksien, tuotemerkkien tai muun aineettoman omaisuuden käyttöoikeuden siirtona, mikäli näin ei ole nimenomaisesti mainittu.

 

TÄMÄ SIVUSTO VOI SISÄLTÄÄ LINKKEJÄ HARLEY-DAVIDSONIN JÄLLEENMYYJIEN SIVUSTOILLE, TAI TÄHÄN SIVUSTOON VOI OLLA LINKKEJÄ VASTAAVILTA SIVUSTOILTA. NÄMÄ JÄLLEENMYYJÄT OVAT RIIPPUMATTOMIA YRITYKSIÄ, EIVÄTKÄ NE OLE HARLEY-DAVIDSONIN EDUSTAJIA. HARLEY-DAVIDSON EI VASTAA HARLEY-DAVIDSONIN JÄLLEENMYYJIEN SIVUSTOJEN EIKÄ MUIDEN SIVUSTOJEN, JOILLE TÄLTÄ SIVUSTOLTA VOI OLLA LINKKEJÄ TAI JOILTA VOI OLLA LINKKEJÄ TÄLLE SIVUSTOLLE, SISÄLLÖSTÄ, KÄYTETTÄVYYDESTÄ, TOIMINNASTA TAI SUORITUSKYVYSTÄ.

 

3M, Aquatex, Armacor, Astrosorb, Blue Coral Blue Buster, Cambrelle, Clincher, Comfort Foam, ComforTemp, CoolMax, Cordura, Dacron, Dunlop, Dynax, Fog-Out, Goodyear, Gore-Tex, Hydrofil, Kevlar, Koslan, Lexan, Loctite, Nomex, Novus, Permatex, Phillips, Polartec, Primaloft, Pyrovatex, S100, Scotchlite, Shock Absorbers, Thermax, Thermolite, Thinsulate, Torx, Velcro, Vibram ja Windtex ovat kaikki asianomaisten haltijoidensa tavaramerkkejä. Viittaukset kolmannen osapuolen tuotteisiin, prosesseihin, julkaisuihin, palveluihin tai tarjouksiin kauppanimillä, tuotemerkeillä, valmistajilla tai muilla maininnoilla eivät tarkoita, että Harley-Davidson tukee tai suosittelee niitä.

 

Kun tämän sivuston käyttäjä lähettää palautetta tai tietoja Harley-Davidsonin tuotteita tai palveluja tai tämän sivuston sisältöä koskevien ideoiden, kommenttien, ehdotusten tai kysymysten muodossa, tällaisia tietoja käsitellään julkisina. Harley-Davidsonilla ei ole mitään velvollisuuksia näihin tietoihin nähden, ja sillä on vapaus toistaa, käyttää, luovuttaa ja levittää tietoja muille rajoituksitta. Harley-Davidsonilla on oikeus käyttää tällaisten tietojen sisältämiä ideoita, konsepteja, asiantuntemusta ja tekniikoita mihin tahansa käyttötarkoitukseen, esim. tuotteiden kehittämiseen, tuotantoon ja markkinointiin tällaisten ideoiden, konseptien, asiantuntemuksen tai tekniikoiden avulla.

 

Tämä on kansainvälinen sivusto, jonka käyttäjät tulevat monista eri maista, ja se voi sisältää viittauksia Harley-Davidsonin tuotteisiin, ohjelmiin ja palveluihin, joita ei ole saatavilla tai jotka ovat kiellettyjä maassasi. Tällaiset viittaukset eivät tarkoita sitä, että Harley-Davidsonilla olisi aikomus saattaa tällaiset tuotteet, ohjelmat tai palvelut saataville maassasi tai että tuotteiden käyttäminen olisi laillista maassasi. Harley-Davidson pidättää oikeuden ilman ennakkovaroitusta lopettaa mallien, osien ja varusteiden ja muiden tuotteiden viemisen ja milloin tahansa muuttaa tuotteiden tietoja sitoumuksetta. Tällä sivustolla kuvattuja tai sivuston tietojen mukaan koottuja ajoneuvoja, osia, varusteita ja muita tuotteita myydään vain Yhdysvalloissa.

AJONEUVOJEN JA VARUSTEIDEN TIEDOT VOIVAT VAIHDELLA MAITTAIN PAIKALLISEN LAINSÄÄDÄNNÖN MUKAAN, EIKÄ YKSITTÄISIÄ MALLEJA JA VARUSTEITA OLE SAATAVANA KAIKISSA MAISSA. HUOMAA, ETTÄ MONET MAAT OVAT KIELTÄNEET SELLAISTEN AJONEUVOJEN JA VARUSTEIDEN TUONNIN, REKISTERÖINNIN JA/TAI KÄYTÖN, JOITA EI OLE VALMISTETTU KYSEISEN MAAN MÄÄRÄYSTEN MUKAISESTI. PYYDÄ PAIKALLISELTA VALTUUTETULTA HARLEY-DAVIDSON -JÄLLEENMYYJÄLTÄ TIETOJA TÄLLÄ SIVUSTOLLA ESITETTYJEN TAI KUVATTUJEN OSIEN, VARUSTEIDEN JA MALLIEN KÄYTÖSTÄ.

Tämän sivuston käyttöä valvotaan. Internet-osoitetta koskevat kyselyt, laite, josta kysely on peräisin, ja kyselyn ajankohta kirjataan käytön tilastointia varten ja turvallisuussyistä. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt tällaisen valvonnan. Sivusto voi olla silloin tällöin pois käytöstä mekaanisten vikojen tai televiestintä-, ohjelmisto- tai laitteistovikojen tai kolmansista osapuolista johtuvien vikojen takia. Harley-Davidson ei voi ennustaa tai säädellä, milloin käyttökatkoksia ilmenee, eikä se voi säädellä käyttökatkoksen kestoa.

 

TAKAISIN YLÖS

 

 

© 2001-2014 H-D. Kaikki oikeudet pidätetään.