TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Harley-Davidson, Inc:n tietosuojakäytäntö Internetissä,

voimassa 6.9.2002 lähtien – kansainvälinen – EU

 

Tietoja meistä

Harley-Davidson, Inc. ylläpitää tätä sivustoa yhtiön ja sen tytäryhtiöiden ja muille alaryhmien ("Harley-Davidson"), mukaan luettuna Harley-Davidson Motor Companyn, Buell Distribution Corporationin ja Buell Motorcycle Companyn puolesta (tässä tietosuojakäytännössä käytetään kaikista tytäryhtiöistä ja alaryhmistä yhteisnimitystä "Harley-Davidson/Buell"). Tämä tietosuojakäytäntö koskee Harley-Davidsonin/Buellin menettelytapoja, jotka liittyvät sinusta verkossa  kerättyihin tietoihin sivustoilla www.harley-davidson.com ja www.buell.com. Tämä ei koske Harley-Davidsonin/Buellin menettelytapoja, jotka liittyvät tietojen keruuseen verkon ulkopuolella (esim. postikorteilla, kilpailuissa ja esittelyissä) tai muilla sivustoilla.

 

Tämä sivusto sijaitsee Yhdysvalloissa, ja Harley-Davidson voi hankkia, säilyttää ja käsitellä henkilötietojasi Yhdysvalloissa tai muissa maissa asuinmaasi ulkopuolella. Yhdysvalloissa ja/tai näissä maissa henkilötietojen suojaus ei välttämättä ole yhtä kattavaa kuin omassa maassasi. Lue tämä tietosuojakäytäntö tarkasti.

 

Mitä tietoja hankimme?

Harley-Davidson/Buell hankkii tunnistettavia asiakastietoja, kun käyt tällä sivustolla ja pyydät tietoja ohjelmistamme, tuotteistamme tai palveluistamme (esimerkiksi vuokraohjelmasta), rekisteröidyt jäseneksi yhteisöömme (esim. H.O.G.:hen) tai pyydät muuta tietoa (esim. sijoittajatietoa). Voit myös itse ilmoittaa tunnistettavia asiakastietoja kolmessa paikassa Harley-Davidsonin sivustolla: (1) Voit täyttää sähköisen tietojen pyyntölomakkeen saadaksesi tietoja Harley-Davidsonin ohjelmista, tuotteista ja palveluista. (2) Voit rekisteröityä H.O.G.:n jäseneksi (joissakin maissa H.O.G.:llä on sähköinen jäsenrekisteröintilomake, ja muissa maissa lomake on PDF-tiedosto, jonka voi tulostaa ja lähettää meille postitse). (3) Voit pyytää sijoittajatietoja antamalle meille yhteystietosi tämän sivuston kohdassa Investor Relations. Voit antaa meille tunnistettavia asiakastietoja Buellin sivustolla täyttämällä sähköisen pyyntölomakkeen saadaksesi tietoja Buellin ohjelmista, tuotteista ja palveluista. "Tunnistettavat asiakastiedot" ovat tietoja fyysisestä henkilöstä, joka voidaan tunnistaa suoraan tai epäsuorasti tietojen perusteella viittaamalla henkilötunnukseen tai yhteen tai useampaan henkilön fyysisen, henkisen, taloudellisen, kulttuurisen tai sosiaalisen identiteetin kannalta yksilölliseen tekijään. Sinusta hankkimiimme tunnistettaviin asiakastietoihin voivat kuulua nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, sertifikaatin numero, sähköpostiosoite, sivusto, jolta olet tulossa, sivut, joilla olet käynyt tällä sivustolla, ja muut tiedot toiminnastasi tällä sivustolla. Näitä tietoja voidaan yhdistellä Harley-Davidsonilla/Buellilla jo hallussa oleviin tietoihin, esimerkiksi tietoihin omistamastasi Harley-Davidsonin® tai Buellin® moottoripyörästä tai H.O.G.:n® tai BRAG:n® jäsenyydestä, tai muista lähteistä, kuten jälleenmyyjiltämme, saataviin tietoihin.

 

Miten käytämme tietoja?

Harley-Davidson/Buell hankkii ja käyttää tunnistettavia asiakastietojasi vastatakseen kysymyksiisi, markkinoidakseen ja myydäkseen sinulle Harley-Davidsonin/Buellin tuotteita, ohjelmia ja palveluja sekä markkinoidakseen ja myydäkseen sinulle Harley-Davidson-/Buell-merkkisiä tuotteita, ohjelmia ja palveluja, joita jakelijamme, jälleenmyyjämme, vuokraajamme ja yrityskumppanimme tarjoavat. "Yrityskumppanit" ovat kolmatta osapuolta edustavia yrityksiä, jotka ovat solmineet Harley-Davidsonin/Buellin kanssa sopimuksia Harley-Davidson-/Buell-merkkisten tuotteiden, ohjelmien ja palvelujen markkinoinnista, tarjoamisesta, myynnistä, jakelusta, suosittelemisesta tai sponsoroinnista. Harley-Davidson/Buell voi myös käyttää tunnistettavia asiakastietoja muuhun lailliseen liiketoimintaan, kuten tämän sivuston ja Harley-Davidsonin/Buellin verkon turvallisuuden varmistamiseen, mahdollisesta korvausvastuusta varoittamiseen, perintätoiminnan harjoittamiseen, petoksien ehkäisemiseen, tuomioistuimen päätökseen tai haasteeseen vastaamiseen ja lakien tai viranomaisten suorittamien lainvoimaisten tutkimusten noudattamiseen.

 

Harley-Davidson/Buell voi luovuttaa tunnistettavia asiakastietojasi kolmannelle osapuolelle, joka voi käyttää asiakastietoja edellä mainittuihin tarkoituksiin. Tällaiset kolmannet osapuolet voivat olla Harley-Davidsonin/Buellin jakelijoita, jälleenmyyjiä, yrityskumppaneita, neuvonantajia ja vuokraajia, yrityksiä, jotka toimittavat tuotteita ja palveluja (esim. IT-järjestelmiä) Harley-Davidsonille/Buellille ja, lain vaatimissa rajoissa, sääntelyviranomaisia.

 

Harley-Davidson/Buell aikoo edellyttää kolmansilta osapuolilta, joille luovutamme tunnistettavia asiakastietoja, että nämä käyttävät tunnistettavia asiakastietoja Harley-Davidsonin/Buellin kanssa solmittujen sopimusten mukaisesti ja vain edellä mainittuihin tarkoituksiin. Tällä hetkellä kaikki kolmannet osapuolet eivät kuitenkaan ole sitoutuneet tähän, ja yksittäiset kolmannet osapuolet voivat käyttää tunnistettavia asiakastietoja muihin käyttötarkoituksiin. Sinun on huomattava, että tällaiset kolmannet osapuolet voivat käsitellä ja käyttää tunnistettavia asiakastietojasi Yhdysvalloissa tai muissa maissa asuinmaasi ulkopuolella. Näissä maissa tunnistettavia asiakastietoja ei välttämättä suojella yhtä kattavasti kuin omassa asuinmaassasi.

 

Jos Harley-Davidson/Buell myydään kokonaan tai osittain kolmannelle osapuolelle, saatamme luovuttaa tunnistettavat asiakastiedot ostavalle osapuolelle osana yrityksen omaisuutta.

 

Sinun vaihtoehtosi

Kun ensimmäisen kerran ilmoitat tunnistettavia asiakastietoja tällä sivustolla, sinun on luettava ja hyväksyttävä hyväksyntälomake, josta käyvät ilmi tietosuojakäytäntömme ja tapamme hankkia, käyttää, käsitellä ja luovuttaa tietoja. Jos et hyväksy tämän tietosuojakäytännön tai hyväksyntälomakkeemme ehtoja, sinun ei pidä ilmoittaa meille tietojasi.

 

Ilmoitettuasi meille tunnistettavia asiakastietoja voit milloin tahansa (1) pyytää, ettei tietoja käytetä Harley-Davidsonin/Buellin suoramarkkinointiin tai luovuteta kolmannelle osapuolelle suoramarkkinointia varten, ja (2) saada kopion tiedoista tai korjata niitä.

 

Pyrimme kohtuullisin keinoin varmistamaan henkilöllisyytesi, kun otat meihin yhteyttä tunnistettaviin asiakastietoihin liittyvissä asioissa. Emme peri sinulta maksua, jos mahdollisesti haluat käyttää näitä oikeuksiasi.

 

Näin tavoitat meidät

Jos haluat (1) pyytää, ettei tunnistettavia asiakastietojasi käytetä Harley-Davidsonin/Buellin suoramarkkinointiin tai luovuteta kolmannelle osapuolelle suoramarkkinointia varten tai (2) saada kopion tiedoista tai korjata niitä, voit ottaa meihin yhteyttä seuraavasti:

 

Tietojen pyyntölomake

 

Jos olet ilmoittanut tunnistettavia asiakastietojasi tietojen pyyntölomakkeella, voit ottaa yhteyttä maasi Harley-Davidsonin/Buellin paikalliseen toimipaikkaan. Yhteystiedot:

 

Deutschland & Österreich – Harley-Davidson GmbH, Buell Division, Starkenburgstr. 12, D – 64546 Mörfelden. Sähköpostiosoite: gmbhinfo@harley-davidson.com

Harley-Davidson Benelux – Marketing Department, Customer Database, P.O. BOX 317, NL – 2350 AH Leiderdorp, Nederland. Sähköpostiosoite: contact.benelux@harley-davidson.com

Harley-Davidson España – Departamento de Marketing, Avenida Diagonal, 618, 08021 Barcelona, España. Sähköpostiosoite: contact.espana@harley-davidson.com

Harley-Davidson France – Europarc, 19 rue Eugène Dupuis, 94043 Créteil Cedex. Sähköpostiosoite: contact.france@harley-davidson.com

Harley-Davidson Italia – Viale delle Industrie 10/17 - 20020 Arese (MI), Italia, attn. Segreteria Generale. Sähköpostiosoite: H-DITALIA@harley-davidson.com

Harley-Davidson Switzerland GmbH – Buckhauserstrasse 26, 8048 Zürich. Sähköpostiosoite: harley-davidson@ms-direct.ch

Harley-Davidson UK – Customer Support, PO Box 17, Pangbourne, Reading, RG8 7JJ. Sähköpostiosoite: customersupport@harley-davidson-uk.info, customersupport@buell-uk.info

 

H.O.G.-jäsenyys

 

Jos olet ilmoittanut meille tunnistettavia asiakastietoja sivuston H.O.G.-osiossa, yhteystiedot ovat:

 

H.O.G. Member Service Centre

Globe House

1 Chertsey Road

Twickenham

TW1 1LR

United Kingdom

 

Puhelin: 00800 1111 2223

Faksi: 00800 7766 5566

 

Sijoittajatietoa

 

Jos olet ilmoittanut tunnistettavia asiakastietoja tämän sivuston kohdassa Investor Relations, voit ottaa yhteyttä Harley-Davidson, Inc:n, Investor Relations -osastoon.

Yhteystiedot:

 

Harley-Davidson Investor Relations

 

Harley-Davidson, Inc.

3700 West Juneau Avenue

Milwaukee, Wisconsin 53208

877-HDSTOCK (vihreä numero)

+1 414 343 4782

 

Tärkeää tietoa – lue tämä!

 

Kun otat yhteyttä Harley-Davidsonin/Buellin, H.O.G.:n tai Investor Relations -osaston paikalliseen toimipaikkaan, yhteydenotto koskee ainoastaan niitä tunnistettavia asiakastietoja, jotka ovat kyseisen Harley-Davidsonin/Buellin, H.O.G.:n tai Investor Relations -osaston paikallisen toimipaikan tietokannassa. Yhteydenotto ei vaikuta muissa tietokannoissa oleviin tunnistettaviin asiakastietoihin. Jos esimerkiksi lähetät tietojen pyyntölomakkeen ja H.O.G.-jäsenyysanomuksen tällä sivustolla ja otat yhteyttä vain Harley-Davidsoniin/Buellin paikalliseen toimipaikkaan estääksesi tietojesi käytön markkinointitarkoituksiin, voit edelleen saada markkinointimateriaalia H.O.G.:ltä. Jos taas haluat kieltää sekä Harley-Davidsonia/Buellia että H.O.G.:tä käyttämästä tietojasi suoramarkkinointiin, sinun on otettava yhteyttä erikseen Harley-Davidsonin/Buellin ja H.O.G.:n paikalliseen toimipaikkaan.

 

Kun otat yhteyttä Harley-Davidsonin/Buellin, H.O.G.:n tai Investor Relations -osaston paikalliseen toimipaikkaan, tämä ei vaikuta muissa Harley-Davidsonin/Buellin hallussa olevissa tietokannoissa oleviin tunnistettaviin asiakastietoihisi, jotka eivät liity sivustoon www.harley-davidson.com tai www.buell.com. Tämä koskee tietokantoja, jotka sisältävät sinusta mahdollisesti verkon ulkopuolelta, esimerkiksi kilpailuissa, postikorteilla tai kilpailujen tai arvontojen yhteydessä, hankkimiamme tietoja.

 

Mitä evästeet ovat?

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallentuvat tietokoneeseesi keräämään kirjautumistietoja ja tietoja käynnistäsi sivustolla. Näiden tietojen avulla seurataan kävijän tapaa käyttää sivustoa, jotta sivustoa on helpompi räätälöidä yksittäisten käyttäjän mieltymysten mukaan. Evästeillä voidaan lisäksi kerätä tietoja sivustolla tapahtuvan toiminnan tilastoimiseksi. Lisätietoja evästeistä saat osoitteista: www.allaboutcookies.org ja www.youronlinechoices.eu.

 

Tapamme käyttää evästeitä

Monien muiden sivustojen tavoin käytämme sivustollamme evästeitä tallentaaksemme kävijöiden mieltymyksiä, jotta voimme optimoida sivustomme navigointia ja muotoilua. Kun esimerkiksi valitset ensimmäisen kerran maan Harley-Davidsonin sivuston aloitussivulla, tietokoneeseesi tallennetaan eväste, jotta valitsemasi maan sivusto latautuu automaattisesti, kun seuraavan kerran käyt sivustolla. Käytämme evästeitä ja muita menetelmiä myös selvittääksemme, mitä tämän sivuston sivuja tai tietoja pidät tarpeellisimpina tai kiinnostavimpina ja muihin vastaaviin tarkoituksiin. Emme kuitenkaan koskaan käytä evästeitä tai muita menetelmiä seurataksemme Internetin käyttöäsi yleisesti tai tallentaaksemme henkilökohtaisia tietojasi ilman suostumustasi. Sivustomme sallii kolmansien osapuolien, kuten DoubleClickin ja FastClickin, lisätä evästeitä. Näitä evästeitä käytetään mainontatarkoituksiin, ja ne voi ottaa pois käytöstä.

 

Tiedot, joita Harley-Davidson/Buell ei kerää tai tallenna

Harley-Davidsonin/Buellin jakelijat, jälleenmyyjät, vuokraajat ja yrityskumppanit ovat Harley-Davidsonista/Buellista riippumattomia. Liikesuhteiden vuoksi ne näkyvät toisinaan tällä sivustolla. Yksittäistapauksissa ne voivat myös hankkia tunnistettavia asiakastietojasi nettisivuston kautta. Saatat esimerkiksi ilmoittaa yhteystietosi vuokraajalle Harley-Davidsonin sivuston vuokrausosiossa. Tiedot välitetään suoraan vuokraajalle – emme tallenna niitä tietokantaamme.

 

Lisäksi näillä sivustoilla voi olla tarjouksia, jotka ovat muiden kolmansien osapuolien sponsoroimia tai niiden kanssa yhdessä sponsoroituja. Sponsorisopimusten mukaan tällaiset kolmannet osapuolet voivat saada haltuunsa tunnistettavia asiakastietoja, joita kävijät vapaaehtoisesti ilmoittavat osallistuakseen toimintaan.

 

Pyydämme ystävällisesti huomioimaan: Kun otat yhteyttä Harley-Davidsonin/Buellin, H.O.G.:n tai Investor Relations -osaston paikalliseen toimipaikkaan, tämä ei vaikuta Harley-Davidsonin/Buellin jakelijoiden, jälleenmyyjien, vuokraajien, yrityskumppanien sekä Harley-Davidsonille/Buellille ja muille kolmansille osapuolille palveluja toimittavien henkilöiden ja yritysten tietokannoissa oleviin tunnistettaviin asiakastietoihisi. Emme valvo sitä, miten kyseiset tahot käyttävät tietojasi, ja kehotamme sinua ottamaan suoraan yhteyttä niihin, jos sinulla on kysyttävää siitä, miten ne käyttävät tunnistettavia asiakastietojasi.

 

Linkit

Jotta saisit enemmän hyötyä sivustosta ja löytäisit itseäsi mahdollisesti kiinnostavia tuotteita, sivustollamme on linkkejä yrityskumppaniemme, Harley-Davidsonin/Buellin jakelijoiden, jälleenmyyjien ja muiden kolmansien osapuolien sivustoille. Kun napsautat yhtä näistä linkeistä, poistut sivustoltamme ja muodostat yhteyden valitsemasi organisaation ja yrityksen sivustolle. Harley-Davidson/Buell ei valvo näitä sivustoja, vaikka sivustomme ja kolmannen osapuolen sivuston välillä olisi yhteys. Kehotamme siksi sinua tutustumaan kyseisen sivuston tietosuojakäytäntöön. Jos käyt sivustolla, joka on yhteydessä sivustomme, lue kyseisen sivuston tietosuojakäytäntö, ennen kuin ilmoitat tunnistettavia asiakastietoja.

 

Käytännön muuttaminen

Tietosuojakäytäntöämme saatetaan muuttaa ajoittain, ja kaikki muutokset julkistetaan täällä. Jos muutamme tietosuojakäytäntöämme merkittävästi siten, että voimme välittää ilmoitettua enemmän sinua koskevaa tietoa tai että voimme luovuttaa sinua koskevia tietoja useamman tyyppisille osapuolille, pyrimme kohtuullisin keinoin ilmoittamaan näistä muutoksista etukäteen sinulle. Tämän jälkeen sinulla on kohtuullinen mahdollisuus ottaa meihin yhteyttä, jos haluat pyytää meitä olemaan käyttämättä tietojasi suoramarkkinointiin tai välittämättä tietoja kolmannelle osapuolelle suoramarkkinointia varten.

 

Käyttöehdot

Löydät linkin käyttöehtoihimme sivustoilla www.harley-davidson.com ja www.buell.com kaikkien sivujen alalaidasta.

© 2001-2014 H-D. Kaikki oikeudet pidätetään.