Front of Dealership

Päämäärämme on keskeisessä osassa kaikessa, mitä teemme.

Ajamme asiakkaidemme kanssa ja hyödynnämme tiivistä yhteistyötä kaikilla markkinoilla luodaksemme toimijoillemme ylivertaista lisäarvoa.


RYHDY JÄLLEENMYYJÄKSI

Juuri Harley-Davidson®- ja Buell®-jälleenmyyjien muodostama perhe tekee asiakkaiden unelmista lopullisesti totta. Jälleenmyyjät vaalivat kulttuuriamme ja ainutlaatuista asiakaskuntaamme, johon kuuluvia miehiä, naisia ja perheitä yhdistää yhteinen rakkaus… Harley-Davidson® -moottoripyöriin.

AINUTLAATUISIN LIIKETOIMINTAMAHDOLLISUUS MAAILMASSA

Asiakkaan ja paikallisen jälleenmyyjän välinen yhteys on ollut yhteisen menestyksemme edellytys siitä lähtien, kun onnellinen asiakas ajoi ensimmäisen kerran yksisylinterisen moottoripyörän Harley-Davidson -jälleenmyyjän liikkeestä aina siihen asti, kun Buell® Motorcyclen tuotantolinjalta valmistui ensimmäinen V-Rod® Motorcycle. Harley-Davidsonin ostettua osan Buellista vuonna 1993 ovet aukenivat urheilupyörämarkkinoille, ja maailmamme alkoi houkutella toisentyyppisiä harrastajia.
Mitä Harley-Davidson- ja Buell-jälleenmyyjäksi ryhtyvältä vaaditaan? Sinulla on oltava tarvittavat taloudelliset edellytykset, kokemusta hallinnollisista tehtävistä ja yritystoiminnasta sekä vankka tietämys moottoripyöräurheilusta. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin se, että jaat kanssamme saman intohimon. Sinulla on oltava paloa ja kiinnostusta urheilulajiimme ja elämäntapaamme, ja sinun on sisäistettävä asiakkaidemme rakkaus ja uskollisuus ainutlaatuisia tuotteitamme kohtaan.

Olemme pitkäaikaisesti sitoutuneita kuljettajiimme, joten odotamme samaa myös sinulta. Tulet huomaamaan, että tuemme sinua matkan varrella jokaisessa käänteessä. Edessäsi on upea seikkailu!