Close Window Print

Tietosuojakäytäntö

Harley-Davidson, Inc:n sivuston tietosuojakäytäntö
Voimassa 24.5.2012 alkaen kansainvälisesti ja EU:n alueella

Keitä me olemme

Harley-Davidson, Inc. ylläpitää tätä Sivustoa itseään sekä tytäryhtiöitään ja muita osakkuusyhtiöitään (”Harley-Davidson”) varten, mukaan lukien Harley-Davidson Motor Company, Buell Distribution Corporation sekä Buell Motorcycle Company (kaikkia näitä tytär- ja osakkuusyhtiöitä kutsutaan tässä tietosuojakäytännössä yhteisesti nimityksellä ”Harley-Davidson/Buell”). Tämä tietosuojakäytäntö koskee niitä menettelytapoja, joilla Harley-Davidson/Buell kerää tietoa sinusta Internetissä osoitteissa www.harley-davidson.com ja www.buell.com. Se ei koske niitä menettelytapoja, joilla Harley-Davidson/Buell kerää tietoa sinusta Internetin ulkopuolella (esim. postikorttien välityksellä, rallitapahtumissa ja näytöksissä) tai muilla sivustoilla.
Tätä Sivustoa ylläpidetään Yhdysvalloissa, ja Harley-Davidson voi kerätä, säilyttää ja käsitellä henkilötietojasi Yhdysvalloissa tai muissa maissa oman asuinmaasi ulkopuolella. Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa ei välttämättä taata samantasoista henkilötietojen suojaa kuin omassa asuinmaassasi. Luethan tämän tietosuojakäytännön huolellisesti.

 

Mitä tietoja keräämme

Harley-Davidson/Buell kerää sinusta henkilöllisyyden paljastavia asiakastietoja (”Henkilötietoja”), kun vierailet tällä Sivustolla ja pyydät tietoja joistakin ohjelmistamme, tuotteistamme tai palveluistamme (esim. vuokrausohjelmastamme), rekisteröidyt jäseneksi yhteisöihimme (esim. H.O.G:iin) tai pyydät muita tietoja (esim. sijoittajatietoja). Voit antaa Henkilötietojasi kolmessa paikassa Harley-Davidsonin Sivustolla: (1) Voit täyttää sähköisen tietopyyntölomakkeen, jos haluat saada tietoa Harley-Davidsonin ohjelmista, tuotteista tai palveluista. (2) Voit rekisteröityä jäseneksi H.O.G.-yhteisöön (joissain maissa rekisteröityminen H.O.G.-yhteisöön onnistuu sähköisellä lomakkeella, kun taas joissain maissa edellytetään PDF-muotoisen lomakkeen tulostamista ja postittamista meille). (3) Voit pyytää tiettyjä sijoittajatietoja antamalla meille yhteystietosi Sivuston sijoittajasuhteita (Investor Relations) käsittelevässä osiossa. Voit antaa Henkilötietojasi Buellin sivustolla täyttämällä sähköisen tietopyyntölomakkeen, jos haluat saada tietoa Buellin ohjelmista, tuotteista ja palveluista.
”Henkilötiedoilla” tarkoitamme mitä tahansa tietoja luonnollisesta henkilöstä, joka voidaan tunnistaa joko suoraan tai epäsuorasti kyseisten tietojen perusteella joko viittauksesta tunnusnumeroon tai henkilön yhteen tai useampaan fyysisen, henkisen, taloudellisen, kulttuurisen tai sosiaalisen identiteetin ominaisuuteen. Keräämiämme Henkilötietoja saattavat olla nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, ajokortin numero, IP-osoite, juuri ennen Sivustolle saapumistasi käyttämäsi sivusto, Sivustolla käyttämäsi sivut tai muut tiedot toimistasi tällä Sivustolla. Tällaiset tiedot voidaan yhdistää muihin Harley-Davidsonilla/Buellilla sinusta jo oleviin tietoihin, kuten tietoon omistamastasi Harley-Davidson®- tai Buell®-moottoripyörästä, jäsenyydestäsi H.O.G.®- tai BRAG®-yhteisössä tai jakelijoidemme ja jälleenmyyjiemme kaltaisista muista lähteistä saamiimme tietoihin.

 

Miten käytämme tietoja

Harley-Davidson/Buell kerää ja käyttää Henkilötietojasi vastatessaan kyselyihisi, markkinoidessaan ja myydessään sinulle Harley-Davidsonin/Buellin tuotteita, ohjelmia ja palveluita sekä markkinoidessaan ja myydessään sinulle Harley-Davidsonin/Buellin merkkituotteita, -ohjelmia ja -palveluita jakelijoidensa, jälleenmyyjiensä, vuokrausyritystensä ja Yhteistyökumppaneidensa kautta. ”Yhteistyökumppanit” ovat itsenäisiä yrityksiä, jotka ovat solmineet Harley-Davidsonin/Buellin kanssa sopimuksen Harley-Davidsonin/Buellin merkkituotteiden, -ohjelmien tai -palveluiden markkinoinnista, tarjoamisesta, myynnistä, jakelusta, mainostamisesta tai sponsoroinnista. Harley-Davidson/Buell saattaa käyttää Henkilötietojasi myös muissa laillisissa liiketoimissa, kuten tämän Sivuston ja Harley-Davidsonin/Buellin verkkojen turvallisuuden varmistamisessa, mahdollisilta vastuilta suojautumisessa, perintätoimissa, petosten ehkäisyssä, oikeuden määräykseen tai haasteeseen vastaamisessa, lain noudattamisessa tai valtion viraston tai sääntelyviranomaisen lailliseen tiedusteluun vastaamisessa.
Harley-Davidson/Buell voi siirtää Henkilötietojasi kolmansille osapuolille, jotka voivat käyttää Henkilötietojasi yllä mainittuihin tarkoituksiin. Tällaisia kolmansia osapuolia voivat olla Harley-Davidsonin/Buellin jakelijat, jälleenmyyjät, Yhteistyökumppanit, neuvonantajat, vuokrausyritykset, Harley-Davidsonille/Buellille tuotteita ja palveluita toimittavat yritykset (kuten IT-palveluntarjoajat) sekä lain edellyttämissä määrin myös sääntelyviranomaiset.
Harley-Davidson/Buell on aloittanut prosessin, jonka tarkoituksena on edellyttää niitä kolmansia osapuolia, joille luovutamme Henkilötietojasi, käyttämään Henkilötietojasi ainoastaan kunkin yrityksen ja Harley-Davidsonin/Buellin väliseen sopimukseen liittyvissä asioissa ja ainoastaan yllä mainittuihin tarkoituksiin. Tällä hetkellä tätä ei kuitenkaan edellytetä kaikilta kolmansilta osapuolilta, ja jotkut kolmannet osapuolet saattavat käyttää Henkilötietojasi muihin tarkoituksiin. Sinun on hyvä olla tietoinen siitä, että tällaiset kolmannet osapuolet saattavat käsitellä ja käyttää Henkilötietojasi Yhdysvalloissa tai muissa maissa oman asuinmaasi ulkopuolella. Tällaisissa maissa ei välttämättä taata samantasoista Henkilötietojen suojaa kuin omassa maassasi.
Mikäli Harley-Davidson/Buell-yhtymä myydään kolmannelle osapuolelle kokonaan tai osittain, saatamme luovuttaa Henkilötietosi ostavalle kolmannelle osapuolelle osana yrityksen varallisuutta.

 

Omat valintasi

Kun ensimmäisen kerran luovutat meille Henkilötietojasi tämän Sivuston kautta, pyydämme sinua lukemaan ja hyväksymään suostumuslomakkeen, jossa käsitellään tietosuojakäytäntöjämme sekä tapoja, joilla keräämme, käytämme, käsittelemme ja luovutamme eteenpäin sinua koskevia tietoja. Jos et hyväksy tämän tietosuojakäytännön tai edellä mainitun suostumuslomakkeen ehtoja, älä luovuta meille tietojasi.
Kun olet luovuttanut meille Henkilötietojasi, voit milloin tahansa (1) kieltää Harley-Davidsonia/Buellia käyttämästä kyseisiä tietoja suoramarkkinointitarkoituksiin tai luovuttamasta niitä kolmansille osapuolille suoramarkkinointitarkoituksiin ja (2) pyytää omia tietojasi nähtäväksesi ja tehdä niihin korjauksia.
Pyrimme kohtuullisin toimin varmistamaan henkilöllisyytesi, kun otat meihin yhteyttä Henkilötietoihisi liittyvissä asioissa. Emme veloita maksua Henkilötietoihin liittyvien oikeuksiesi käyttämisestä.

 

Miten meihin saa yhteyden

Jos haluat (1) kieltää Harley-Davidsonia/Buellia käyttämästä Henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin tai luovuttamasta niitä kolmansille osapuolille suoramarkkinointitarkoituksiin tai (2) pyytää omia tietojasi nähtäväksesi ja tehdä niihin korjauksia, voit ottaa meihin yhteyttä jollakin seuraavista tavoista:
Tietopyyntölomake
Jos olet antanut meille Henkilötietojasi tietopyyntölomakkeen kautta, ota yhteyttä Harley-Davidsonin/Buellin toimipisteeseen omalla alueellasi. Yhteystiedot ovat seuraavat:
Deutschland & Österreich - Harley-Davidson GmbH, Buell Division, Starkenburgstr. 12, D-64546 Mörfelden. Sähköpostiosoite: gmbhinfo@harley-davidson.com
Harley-Davidson Benelux - Marketing Department, Customer Database, P.O. BOX 317, NL-2350 AH Leiderdorp, Nederland. Sähköpostiosoite: contact.benelux@harley-davidson.com
Harley-Davidson España - Departamento de Marketing, Avenida Diagonal, 618, 08021 Barcelona, España. Sähköpostiosoite: contact.espana@harley-davidson.com
Harley-Davidson France - Europarc, 19 rue Eugène Dupuis, 94043 Créteil Cedex. Sähköpostiosoite: contact.france@harley-davidson.com
Harley-Davidson Italia - Viale delle Industrie 10/17 - 20020 Arese (MI), Italia, attn. Segreteria Generale. Sähköposti: H-DITALIA@harley-davidson.com
Harley-Davidson Switzerland GmbH - Buckhauserstrasse 26, 8048 Zürich. Sähköpostiosoite: harley-davidson@ms-direct.ch
Harley-Davidson UK - Customer Support, PO Box 17, Pangbourne, Reading, RG8 7JJ. Sähköpostiosoitteet: customersupport@harley-davidson-uk.info, customersupport@buell-uk.info
H.O.G.-jäsenyys
Jos olet antanut meille Henkilötietojasi tämän Sivuston H.O.G.-osion kautta, yhteystiedot ovat seuraavat:

 

H.O.G. Member Service Centre

Globe House
1 Chertsey Road
Twickenham
TW1 1LR
United Kingdom

PUHELIN: 00800-1111-2223
FAKSI: 00800-7766-5566
Sijoittajasuhteisiin liittyvät tiedot
Jos olet antanut meille Henkilötietojasi tämän Sivuston sijoittajasuhteita (Investor Relations) käsittelevässä osiossa, ota yhteyttä Harley-Davidson, Inc:n sijoittajasuhteista vastaavaan osastoon. Yhteystiedot ovat seuraavat:
Harley-Davidson Investor Relations
Harley-Davidson, Inc.
3700 West Juneau Avenue
Milwaukee, Wisconsin 53208
877-HDSTOCK (maksuton)
414-343-4782

 

Tärkeää – lue tämä!

Kun otat yhteyttä paikalliseen Harley-Davidsonin/Buellin toimipisteeseen, paikalliseen H.O.G.-toimipisteeseen tai sijoittajasuhteista vastaavaan osastoon, asia koskee ainoastaan kyseisen Harley-Davidsonin/Buellin toimipisteen, H.O.G.-toimipisteen tai sijoittajasuhteista vastaavan osaston ylläpitämässä tietokannassa säilytettäviä Henkilötietojasi. Asia ei koske muissa tietokannoissa mahdollisesti säilytettäviä Henkilötietojasi. Jos esimerkiksi lähetät Sivuston kautta sekä tietopyyntölomakkeen että H.O.G.-yhteisön jäsenyyshakemuksen ja otat myöhemmin yhteyttä ainoastaan paikalliseen Harley-Davidsonin/Buellin toimipisteeseen, koska haluat kieltää tietojesi käytön markkinointitarkoituksiin, voit silti saada jatkossa markkinointiviestintää H.O.G.-yhteisöltä. Jos kuitenkin päätät, että haluat kieltää Harley-Davidsonia/Buellia ja H.O.G:ia käyttämästä antamiasi tietoja suoramarkkinointitarkoituksiin, sinun tulee ottaa yhteyttä paikalliseen Harley-Davidsonin/Buellin toimipisteeseen ja paikalliseen H.O.G:n toimipisteeseen ja esittää pyyntö niille molemmille.
Jos taas otat yhteyttä paikalliseen Harley-Davidsonin/Buellin toimipisteeseen, paikalliseen H.O.G.-toimipisteeseen tai sijoittajasuhteista vastaavaan osastoon, asia ei koske sellaisissa Harley-Davidsonin/Buellin ylläpitämissä tietokannoissa säilytettäviä Henkilötietojasi, jotka eivät liity sivustoihin www.harley-davidson.com ja www.buell.com. Tällaiset tietokannat saattavat sisältää tietoja, joita olemme mahdollisesti keränneet sinulta Internetin ulkopuolella esimerkiksi rallitapahtumissa, postikorttien välityksellä tai kilpailuiden ja arvontojen yhteydessä.

 

Mitä ovat evästeet

Evästeet ovat tietokoneelle asennettavia pieniä tekstitiedostoja, joilla kerätään vakiomuotoista Internet-lokitietoa ja tietoa vierailijoiden toiminnasta sivustoilla. Näiden tietojen avulla seurataan sivustojen käyttöä, mukautetaan sivustoja käyttäjien valintojen mukaisesti ja laaditaan tilastollisia raportteja sivustojen tapahtumista. Lisätietoa evästeistä löytyy osoitteista www.allaboutcookies.org ja www.youronlinechoices.eu.

Miten käytämme evästeitä

Kuten monet muutkin sivustojen ylläpitäjät, mekin käytämme evästeitä vierailijoiden valintojen tallentamiseen sekä Sivustomme selailun ja ominaisuuksien optimointiin. Jos esimerkiksi valitset ensimmäistä kertaa maan Harley-Davidsonin Sivuston etusivulla, tietokoneellesi asennetaan eväste, jonka ansiosta valitsemasi maan sivusto avautuu automaattisesti seuraavalla käynnilläsi. Lisäksi käytämme evästeitä ja muita apuvälineitä aika ajoin muun muassa sen selvittämiseen, mitkä Sivuston sivut tai tiedot ovat käyttäjien mielestä hyödyllisimpiä tai mielenkiintoisimpia. Emme kuitenkaan käytä evästeitä tai muita apuvälineitä Internetin yleisen selailusi seuraamiseen, emmekä säilytä henkilökohtaisia tietojasi ilman suostumustasi. Sivustomme sallii kolmansien osapuolten, kuten DoubleClickin ja FastClickin, evästeet. Tällaisia evästeitä käytetään mainontatarkoituksiin, ja ne voi poistaa käytöstä alla kuvaillun mukaisesti.

 

Evästeiden poistaminen ja käyttöönotto

Useimmat selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti. Voit estää evästeiden tallentumisen kiintolevylle asettamalla selaimen torjumaan evästeet. Tarkat ohjeet ovat selaimen käyttöohjeissa. Voit poistaa kiintolevylle tallentuneet evästeet milloin tahansa. Voit yhä käyttää Sivuston kaikkia osia, vaikka et hyväksyisikään evästeitä, mutta Sivustolla suorittamasi toiminnot saattavat kestää hieman kauemmin, kun joudut antamaan tiettyjä tietoja uudelleen.

 

Suhtautumisemme tietoturvaan

 

Voidaksemme estää Henkilötietojesi luvattoman tarkastelun olemme ottaneet käyttöön fyysisiä, sähköisiä ja työnjohtoon liittyviä menettelytapoja.

 

Sitoutumisemme lasten yksityisyydensuojaan

 

Pidämme lasten yksityisyyden suojaamista erittäin tärkeänä. Siksi emme kerää tai säilytä tietoja lapsista, joiden tiedämme olevan alle 13-vuotiaita, muutoin kuin lain sallimissa puitteissa.

 

Muiden kuin Harley-Davidsonin/Buellin keräämät tai säilyttämät tiedot

Harley-Davidsonin/Buellin jakelijat, jälleenmyyjät, vuokrausyritykset ja Yhteistyökumppanit ovat riippumattomia Harley-Davidsonista/Buellista. Silti näillä Sivustoilla on viittauksia niihin liikesuhteidemme vuoksi. Joissain tapauksissa ne saattavat jopa kerätä Henkilötietojasi näiden Sivustojen kautta. Voit esimerkiksi antaa yhteystietojasi vuokrausyritykselle Harley-Davidsonin sivuston valtuutettuja vuokrausyrityksiä käsittelevän osion kautta. Tällöin tietosi siirtyvät suoraan vuokrausyritykselle, emmekä me kerää niitä omiin tietokantoihimme.
Lisäksi näillä Sivustoilla saattaa olla mainoksia, joita sponsoroivat kolmannet osapuolet joko yksin tai yhdessä. Sponsoroinnin vuoksi tällaiset kolmannet osapuolet saattavat saada käyttöönsä Henkilötietoja, joita Sivuston käyttäjät antavat vapaaehtoisesti kyseistä tarkoitusta varten.
Tärkeää: Jos otat yhteyttä paikalliseen Harley-Davidsonin/Buellin toimipisteeseen, paikalliseen H.O.G.-toimipisteeseen tai sijoittajasuhteista vastaavaan osastoon, asia ei koske Henkilötietojasi, joita säilytetään Harley-Davidsonin/Buellin jakelijoiden, jälleenmyyjien, vuokrausyritysten tai Yhteistyökumppaneiden tai Harley-Davidsonille/Buellille ja muille kolmansille osapuolille palveluita toimittavien henkilöiden ja yritysten ylläpitämissä tietokannoissa. Emme voi vaikuttaa tietojesi käyttöön tällaisten osapuolten toiminnassa, ja suosittelemme sinua ottamaan yhteyttä suoraan asianomaisiin osapuoliin, jos sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita Henkilötietojesi käytöstä niiden toiminnassa.

 

Linkit


Haluamme parantaa Sivustoomme liittyvää käyttökokemustasi ja tarjota sinulle tuotteita, joista saatat olla kiinnostunut, joten tarjoamme linkkejä Yhteistyökumppaneidemme sekä Harley-Davidsonin/Buellin jakelijoiden ja jälleenmyyjien sekä muiden kolmansien osapuolten sivustoille. Kun napsautat tällaista linkkiä, siirryt pois meidän Sivustoltamme valitsemasi organisaation tai yrityksen sivustolle. Koska Harley-Davidson/Buell ei hallitse näitä sivustoja – ei edes siinä tapauksessa, että meidän Sivustomme ja kolmannen osapuolen sivuston välillä olisi selvä kytkös – suosittelemme tutustumaan kunkin käyttämäsi sivuston yksityisyydensuojaa koskeviin ehtoihin. Jos käytät meidän Sivustoomme linkitettyä sivustoa, tutustu kyseisen sivuston tietosuojakäytäntöön ennen Henkilötietojesi antamista.

 

Käytäntöihimme tehtävät muutokset

Saatamme aika ajoin muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä ja julkaista muutokset täällä. Jos muutamme yksityisyydensuojaa koskevia käytäntöjämme olennaisesti niin, että voisimme luovuttaa sinua koskevia tietoja enemmän tai erilaisille osapuolille kuin olemme alun perin ilmoittaneet, pyrimme kohtuullisin toimin tiedottamaan sinulle muutoksista etukäteen. Tällöin sinulla on kohtuullinen mahdollisuus ottaa meihin yhteyttä ja kieltää tietojesi käyttö suoramarkkinointitarkoituksiin tai niiden luovuttaminen kolmansille osapuolille suoramarkkinointitarkoituksiin.

 

Oikeudellinen huomautus

Linkki oikeudelliseen huomautukseemme on jokaisen sivun alaosassa sivustoilla www.harley-davidson.com ja www.buell.com.

 

© 2001-2014 H-D. All rights reserved.