Close Window

Ehdot

Kaiken tällä Internet-sivustolla ("Sivusto") julkaistun tekstin, grafiikan ja muun sisällön omistaa H-D U.S.A., LLC, ellei toisin mainita. © 1999–2012 H-D U.S.A., LLC, 3700 W. Juneau Avenue, Milwaukee, Wisconsin 53208 U.S.A. Kaikki oikeudet pidätetään.


Voit tarkastella, kopioida, tulostaa ja käyttää tämän Sivuston sisältöä omiin henkilökohtaisiin tarpeisiisi seuraavilla ehdoilla: (1) Tämän Sivuston sisältöä saa käyttää ainoastaan tiedon hankkimiseen ja ei-kaupallisiin tarkoituksiin. (2) Tämän Sivuston tekstiä, grafiikkaa tai muuta sisältöä ei saa muokata millään tavalla. (3) Tämän Sivuston grafiikkaa ei saa käyttää, kopioida tai jakaa ilman asiaankuuluvaa tekstiä. Mitään näihin ehtoihin sisältyvää ei tule epäsuorasti, estoppel-periaatteen mukaisesti tai muulla tavoin pitää minkään H-D U.S.A:n tai kolmannen osapuolen patentin, tekijänoikeuden, tavaramerkin tai muun aineettoman omaisuuden lisenssinä tai muuna käyttöoikeutena, ellei näissä ehdoissa nimenomaisesti toisin mainita.


TÄMÄ SIVUSTO SAATTAA SISÄLTÄÄ LINKKEJÄ HARLEY-DAVIDSONIN JÄLLEENMYYJIEN WWW-SIVUSTOILLE, JOILLA SAATTAA MYÖS OLLA TÄLLE SIVUSTOLLE JOHTAVIA LINKKEJÄ. HARLEY-DAVIDSONIN JÄLLEENMYYJÄT OVAT ITSENÄISIÄ SOPIMUSKUMPPANEITA EIVÄTKÄ TOIMI HARLEY-DAVIDSONIN NIMISSÄ. HARLEY-DAVIDSON EI OLE VASTUUSSA SELLAISTEN HARLEY-DAVIDSONIN JÄLLEENMYYJIEN TAI MUIDEN OSAPUOLTEN WWW-SIVUSTOJEN SISÄLLÖSTÄ, SAATAVUUDESTA, TOIMINNASTA TAI SUORITUSKYVYSTÄ, JOILLE TÄLLÄ SIVUSTOLLA ON LINKKI TAI JOILTA JOHTAA LINKKI TÄLLE SIVUSTOLLE.


3M, Aquatex, Armacor, Astrosorb, Blue Coral Blue Buster, Cambrelle, Clincher, Comfort Foam, ComforTemp, CoolMax, Cordura, Dacron, Dunlop, Dynax, Fog-Out, Goodyear, Gore-Tex, Hydrofil, Kevlar, Koslan, Lexan, Loctite, Nomex, Novus, Permatex, Phillips, Polartec, Primaloft, Pyrovatex, S100, Scotchlite, Shock Absorbers, Thermax, Thermolite, Thinsulate, Torx, Velcro, Vibram ja Windtex ovat kaikki omistajiensa tavaramerkkejä. Viittaus johonkin kolmannen osapuolen tuotteeseen, prosessiin, julkaisuun, palveluun tai valikoimaan joko tuotenimellä, tavaramerkillä, valmistajalla tai muutoin ei välttämättä merkitse Harley-Davidsonin antamaa hyväksyntää tai suositusta.


Jos jokin tämän Sivuston käyttäjä lähettää palautetta tai tietoa, kuten ideoita, kommentteja, ehdotuksia tai kysymyksiä jostakin Harley-Davidsonin tuotteesta tai palvelusta tai tämän Sivuston sisällöstä, tällaista tietoa ei pidetä luottamuksellisena eikä Harley-Davidsonilla ole kyseiseen tietoon liittyen minkäänlaisia velvollisuuksia ja se voi vapaasti kopioida, käyttää, luovuttaa ja jakaa tietoa muille osapuolille ilman rajoituksia. Lisäksi Harley-Davidson voi vapaasti käyttää kyseisen tiedon kautta saamiaan ideoita, konsepteja, tietotaitoa tai tekniikoita mihin tahansa tarkoitukseen, esimerkiksi tuotteiden kehittämiseen, valmistamiseen ja markkinointiin kyseisten ideoiden, konseptien, tietotaidon tai tekniikoiden perusteella.
Tämä Sivusto on käyttäjien saatavilla maailmanlaajuisesti, ja se saattaa sisältää viittauksia tai ristiviittauksia Harley-Davidsonin tuotteisiin, ohjelmiin ja palveluihin, jotka eivät ole saatavilla tai ovat kiellettyjä omassa maassasi. Tällaiset viittaukset eivät tarkoita sitä, että Harley-Davidson aikoo tuoda kyseiset tuotteet, ohjelmat tai palvelut saataville omassa maassasi tai että niitä voisi laillisesti käyttää omassa maassasi. Harley-Davidson pidättää oikeuden lopettaa yksittäisten mallien, osien ja varusteiden tai muiden tuotteiden tarjoaminen ilman ennakkoilmoitusta tai muuttaa niiden määrityksiä milloin tahansa ilman velvollisuuksien syntymistä. Tällä Sivustolla kuvatut ja tällä Sivustolla annettujen määritysten mukaisesti rakennetut ajoneuvot, osat ja varusteet sekä muut tuotteet ovat myynnissä ainoastaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa.


AJONEUVOJEN JA VARUSTEIDEN MÄÄRITYKSET SAATTAVAT VAIHDELLA ERI MAISSA PAIKALLISEN LAINSÄÄDÄNNÖN MUKAAN, JA JOTKUT MALLIT JA VARUSTEET EIVÄT OLE SAATAVILLA TIETYISSÄ MAISSA. HUOMAATHAN, ETTÄ MONISSA MAISSA KIELLETÄÄN SELLAISTEN AJONEUVOJEN JA VARUSTEIDEN MAAHANTUONTI, REKISTERÖINTI JA/TAI KÄYTTÖ, JOITA EI OLE RAKENNETTU MAASSA VAADITTUJEN MÄÄRITYSTEN MUKAISESTI. TIEDUSTELE PAIKALLISELTA VALTUUTETULTA HARLEY-DAVIDSONIN JÄLLEENMYYJÄLTÄ TÄLLÄ SIVUSTOLLA LISTATTUJEN TAI ESITELTYJEN OSIEN, VARUSTEIDEN TAI MALLIEN KÄYTÖSTÄ.


Sivustolle pääsyä tarkkaillaan. Pyyntöjä lähettävät URL-osoitteet ja laitteet sekä pyyntöjen ajankohdat rekisteröidään käyttötilastojen ja turvallisuussyiden vuoksi. Tämän Sivuston käyttö merkitsee tarkkailun hyväksymistä. Sivusto saattaa olla aika ajoin poissa käytöstä mekaanisiin seikkoihin, tietoliikenteeseen, ohjelmistoihin, laitteisiin tai ulkopuolisiin toimittajiin liittyvien ongelmien vuoksi. Harley-Davidson ei voi ennakoida tai hallita tällaisten käyttökatkosten ilmenemistä tai kestoa.


Harley-Davidsonin tällä Sivustolla tarjoamien tietojen ja materiaalien tarkkuutta ja oikeellisuutta pyritään varmistamaan kohtuullisin keinoin, mutta Harley-Davidson ei ole vastuussa painovirheistä, vanhentuneista tiedoista, teknisistä tai hintoihin liittyvistä epätarkkuuksista tai typografisista tai muista virheistä tällä Sivustolla, Harley-Davidsonin minkään jälleenmyyjän sivustolla tai millään muulla sivustolla. Tietoja ja niihin liittyviä materiaaleja voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta. Tämä Sivusto ja kaikki sen sisältämät tiedot ja niihin liittyvät materiaalit tarjotaan "sellaisinaan". Harley-Davidson ei anna minkäänlaista vakuutusta tai takuuta tämän Sivuston tai sen sisältämien tietojen tai materiaalien täydellisyydestä, tarkkuudesta, ajantasaisuudesta tai riittävyydestä eikä niiden soveltuvuudesta, toimivuudesta, saatavuudesta tai käytettävyydestä. Käyttämällä tätä Sivustoa otat vastuun siitä, että Sivuston sisältämät tiedot ja materiaalit saattavat olla epätäydellisiä, epätarkkoja, vanhentuneita tai soveltumattomia omiin tarpeisiisi ja vaatimuksiisi. HARLEY-DAVIDSON EI MYÖNNÄ MINKÄÄNLAISIA NIMENOMAISIA TAI HILJAISIA TAKUITA TÄMÄN SIVUSTON JA SILLÄ JULKAISTUJEN TIETOJEN, GRAFIIKAN JA MATERIAALIEN KAUPPAKELPOISUUDESTA, SOVELTUVUUDESTA TIETTYYN KÄYTTÖTARKOITUKSEEN, OIKEUKSIEN LOUKKAAMATTOMUUDESTA TAI MUUSTA OMINAISUUDESTA.

 

© 2001-2014 H-D. All rights reserved.