ROAD GLIDE<sup>®</sup> ULTRA
ROAD GLIDE<sup>®</sup> ULTRA

Εμφανίζεται με Billet Silver/Vivid Black

*Η μοτοσικλέτα που απεικονίζεται μπορεί να έχει οπτικές διαφορές από χώρα σε χώρα και ενδέχεται να διαφέρει από τις μοτοσικλέτες που κατασκευάζονται και παραδίδονται. Απευθυνθείτε στην αντιπροσωπία για περισσότερες λεπτομέρειες.

*Απευθυνθείτε στον τοπικό σας αντιπρόσωπο για πληροφορίες και τιμές.

Νέο για το 2016, βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής και θα ταξιδέψει με τελικό προορισμό ...τον ορίζοντα. Απολαύστε τις κορυφαίες ανέσεις aero και το ηχοσύστημα BOOM!™ Box 6.5 GT σε αυτή την απόλυτη ταξιδιωτική μοτοσικλέτα.

360°

Ένα ταξίδι που θα κάνει κάθε ήπειρο να φαντάζει μικρή.

Αν τα όνειρά σας δεν περιορίζονται, αυτή είναι η μοτοσικλέτα που σχεδιάστηκε για εσάς. Το Road Glide® Ultra συνδυάζει το πιο αεροδυναμικά σχεδιασμένο φέρινγκ που σχεδιάστηκε ποτέ, με όλα τα ταξιδιωτικά χαρακτηριστικά του Harley-Davidson Project RUSHMORE. Στη διάθεσή σας βρίσκεται μια Tour-Pak® σχάρα αποσκευών και πλαϊνές βαλίτσες που ανοίγουν με το ένα χέρι. Το προηγμένης τεχνολογίας σύστημα infotainment του Project RUSHMORE. Ένας Twin Cooled Twin Cam 103™ κινητήρας. Και ανέσεις που θα ενθουσιάσουν τον συνεπιβάτη σας. Όλα σχεδιάστηκαν σε πλήρη αρμονία με την επιθετική εμφάνιση του Road Glide. Βγείτε από το σπίτι.