SOFTAIL SLIM<sup>®</sup> S
SOFTAIL SLIM<sup>®</sup> S

*Η μοτοσικλέτα που απεικονίζεται μπορεί να έχει οπτικές διαφορές από χώρα σε χώρα και ενδέχεται να διαφέρει από τις μοτοσικλέτες που κατασκευάζονται και παραδίδονται. Απευθυνθείτε στην αντιπροσωπία για περισσότερες λεπτομέρειες.

*Απευθυνθείτε στον τοπικό σας αντιπρόσωπο για πληροφορίες και τιμές.

Τίποτα δεν κερδίζει τον θαυμασμό στον δρόμο, όσο η ισχύς. Γι αυτό όταν κατασκευάσαμε το νέο Softail Slim® S, το εξοπλίσαμε με τον πιο ισχυρό κινητήρα που θα βρείτε φέτος σε cruiser.

360°

Αμερικάνικη Δύναμη

Κρατήσαμε όλα τα υπέροχα στοιχεία του Softail Slim® και προσθέσαμε ακόμη περισσότερα. Προσθέσαμε ισχύ με τον αερόψυκτο κινητήρα Screamin’ Eagle® Twin Cam 110B™. Δημιουργήσαμε μια συναρπαστική στρατιωτικής έμπνευσης έκδοση με απίθανο λαδί ρεζερβουάρ που δένει αρμονικά με το μαύρο που δεσπόζει στην υπόλοιπη μοτοσικλέτα. Μαύρη τριπλή βάση τιμονιού και risers, γυαλιστερός μαύρος δακτύλιος του προβολέα και επίσης γυαλιστερά μαύρα προστατευτικά και χαμηλά τμήματα του πιρουνιού. Μαύρες μανέτες, καθρέπτες και μαύρη over/under shotgun εξάτμιση με φαλτσοκομμένα τελικά. Κάθε σημείο πάνω στη μοτοσικλέτα εκφράζει τον υπέροχο συνδυασμό εκρηκτικής ισχύος με old iron προσωπικότητα.

να λάβει μια περιήγηση