ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΩΝ

ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΩΝ

Η Harley σας είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια απλή μοτοσικλέτα. Είναι η επέκταση του εαυτού σας και του οδηγικού στυλ σας. Είναι επόμενο λοιπόν να θέλετε να προσθέσετε κάποιες προσωπικές πινελιές σε αυτή.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ γνήσιων αξεσουάρ και ανταλλακτικών που έχουν κατασκευαστεί με τη θρυλική αριστοτεχνία και στυλ της Harley. Έχουν σχεδιαστεί έτσι, ώστε να συνδυάζονται αρμονικά για μια πλήρως εξατομικευμένη εμφάνιση. Επειδή μάλιστα σχεδιάζονται και κατασκευάζονται βάσει υψηλών εργοστασιακών προδιαγραφών, θα βρείτε ακριβώς αυτό που σας ταιριάζει. Ανά πάσα στιγμή.


Η βελτίωση εμφάνισης και λειτουργίας (customization) της μοτοσικλέτας σας απαρτίζεται από μια σειρά επιλογών που θα την μεταμορφώσουν σε έκφραση της ψυχής σας. Βρείτε αξεσουάρ που έχουν σχεδιαστεί για τη μοτοσικλέτα σας στο My Dream Harley - το μέρος όπου μπορείτε να ξεκινήσετε να δημιουργείτε την μοτοσικλέτα Harley των ονείρων σας. Αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας εξερευνώντας τις υπάρχουσες επιλογές στο Inspiration Gallery και στη συνέχεια, δείτε τα βήματα που απαιτούνται, για να βελτιώσετε την δική σας Harley. Πραγματοποιήστε αναζήτηση στην Επιλογή ανταλλακτικών & αξεσουάρ (Parts & Accessories Selector - English) για να δημιουργήσετε τη δική σας λίστα επιθυμιών. Κατόπιν, επισκεφτείτε τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο της Harley-Davidson®, δείξτε του τη λίστα επιθυμιών σας, για να ξεκινήσετε να δημιουργείτε τη μοτοσικλέτα των ονείρων σας! Καιρός όμως να σταματήσετε να ονειρεύεστε. Καιρός να ξεκινήσετε να δημιουργείτε .

My Dream Harley
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ CUSTOM ΣΕΛΑΣ ΤΗΣ HARLEY-DAVIDSON Σχεδιάστε τη σέλα της μοτοσικλέτας σας online.