Νομική σημείωση

Όλα τα κείμενα, τα γραφικά και το υπόλοιπο περιεχόμενο που εμφανίζεται σε αυτή την τοποθεσία Παγκόσμιου Ιστού ("τοποθεσία στο διαδίκτυο"), εκτός αν ορίζεται άλλως, αποτελούν ιδιοκτησία της H-D U.S.A., LLC. Πνευματικά δικαιώματα 1999-2012 H-D U.S.A., LLC, 3700 W. Juneau Avenue, Milwaukee, Wisconsin 53208 Η.Π.Α. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Έχετε το δικαίωμα να προβάλλετε, να αντιγράφετε, να εκτυπώνετε και να χρησιμοποιείτε το περιεχόμενο που περιέχεται στην παρούσα ιστοσελίδα στο διαδίκτυο αποκλειστικά για προσωπική χρήση σας και υπό την προϋπόθεση ότι:

(1) το περιεχόμενο που παρατίθεται σε αυτήν την ιστοσελίδα στο διαδίκτυο χρησιμοποιείται αποκλειστικά για πληροφοριακούς και μη εμπορικούς σκοπούς, (2) δεν τροποποιείται με κανένα τρόπο κανένα κείμενο, γραφικό ή άλλο περιεχόμενο που παρατίθεται σε αυτή την ιστοσελίδα στο διαδίκτυο και (3) κανένα γραφικό που παρατίθεται σε αυτήν την ιστοσελίδα στο διαδίκτυο δεν χρησιμοποιείται, αντιγράφεται ή διανέμεται

ξεχωριστά από το συνοδευτικό κείμενό του. Τίποτε από όσα περιλαμβάνονται στην παρούσα ιστοσελίδα στο διαδίκτυο δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι παραχωρεί κατά συνεκδοχή, ως αποτέλεσμα προηγούμενης άδειας ή άλλως, οιαδήποτε άδεια ή άλλο δικαίωμα για τη χρήση οιασδήποτε ευρεσιτεχνίας, πνευματικό δικαίωμα ή άλλο δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας της H-D U.S.A. ή οιουδήποτε τρίτου, εκτός κι αν ορίζεται ρητά στην παρούσα ιστοσελίδα στο διαδίκτυο.

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ (LINKS) ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ HARLEY-DAVIDSON ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ή ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΔΥΝΑΤΑΙ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ HARLEY-DAVIDSON ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ HARLEY-DAVIDSON ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ HARLEY-DAVIDSON. Η HARLEY-DAVIDSON ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Ή ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ HARLEY-DAVIDSON Ή ΑΛΛΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ή ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

Οι ονομασίες 3M, Aquatex, Armacor, Astrosorb, Blue Coral Blue Buster, Cambrelle, Clincher, Comfort Foam, ComforTemp, CoolMax, Cordura, Dacron, Dunlop, Dynax, Fog-Out, Goodyear, Gore-Tex, Hydrofil, Kevlar, Koslan, Lexan, Loctite, Nomex, Novus, Permatex, Phillips, Polartec, Primaloft, Pyrovatex, S100, Scotchlite, Shock Absorbers, Thermax, Thermolite, Thinsulate, Torx, Velcro, Vibram και Windtex αποτελούν εμπορικά σήματα των αντίστοιχων ιδιοκτητών. Τυχόν αναφορά σε προϊόν, διαδικασία, δημοσίευση, υπηρεσία ή προσφορά από κάποιο τρίτο με την επωνυμία, το εμπορικό σήμα, τον κατασκευαστή ή άλλως δεν συνιστά ή υπαινίσσεται απαραιτήτως ανάλογη συγκατάθεση ή σύσταση από τη Harley-Davidson.

Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης της παρούσας ιστοσελίδας στο διαδίκτυο αποστείλει σχόλια ή δεδομένα, όπως ιδέες, παρατηρήσεις, προτάσεις ή ερωτήματα σχετικά με οιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία της Harley-Davidson ή το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας στο διαδίκτυο, αυτές οι πληροφορίες δεν θα θεωρηθούν εμπιστευτικές και η Harley-Davidson δεν θα έχει καμία απολύτως υποχρέωση σε σχέση με αυτές τις πληροφορίες, ενώ θα έχει το δικαίωμα να αναπαράγει, να χρησιμοποιεί, να γνωστοποιεί και να διανέμει τις πληροφορίες σε άλλους χωρίς περιορισμό. Επιπλέον, η Harley-Davidson θα είναι ελεύθερη να χρησιμοποιεί οιαδήποτε ιδέα, σύλληψη, τεχνογνωσία ή τεχνική που περιλαμβάνεται σε τέτοιου είδους πληροφορίες για οιονδήποτε σκοπό, συμπεριλαμβανομένης ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά της ανάπτυξης, της κατασκευής και της προώθησης προϊόντων που εμπεριέχουν αυτές τις ιδέες, τεχνογνωσία ή τεχνικές. Η πρόσβαση στην παρούσα ιστοσελίδα στο διαδίκτυο μπορεί να πραγματοποιηθεί από τους χρήστες σε διεθνές επίπεδο και ενδέχεται να περιέχει αναφορές ή παραπομπές σε προϊόντα, προγράμματα και υπηρεσίες της Harley-Davidson που δεν διατίθενται ή απαγορεύονται στη χώρα σας. Τέτοιου είδους αναφορές δεν υπαινίσσονται ότι η Harley-Davidson σκοπεύει να καταστήσει διαθέσιμα στη χώρα σας αυτά τα προϊόντα ή υπηρεσίες ή ότι αυτά τα προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιούνται νόμιμα στη χώρα σας. Η Harley-Davidson διατηρεί το δικαίωμα χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση να διακόψει την κυκλοφορία μοντέλων, ανταλλακτικών και αξεσουάρ, καθώς και άλλων αντικειμένων, ή να τροποποιήσει τις προδιαγραφές ανά πάσα στιγμή χωρίς καμία υποχρέωση. Οι μοτοσικλέτες, τα ανταλλακτικά, τα αξεσουάρ και άλλα αντικείμενα που απεικονίζονται στην παρούσα τοποθεσία, καθώς και αυτά που έχουν κατασκευαστεί βάσει των προδιαγραφών που παρατίθενται στην παρούσα τοποθεσία διατίθενται για πώληση μόνο στην Ελλάδα.

ΟΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΧΩΡΑ ΣΕ ΧΩΡΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΕΝΩ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΔΕΝ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ, ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ Ή/ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΧΩΡΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ HARLEY-DAVIDSON ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ Ή ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΙΘΕΝΤΑΙ Ή ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

Η πρόσβαση στην παρούσα ιστοσελίδα στο διαδίκτυο παρακολουθείται. Οι διευθύνσεις URL αίτησης, ο υπολογιστής που απέστειλε την αίτηση και ο χρόνος της αίτησης καταγράφονται για λόγους στατιστικής και ασφαλείας. Η χρήση της παρούσας ιστοσελίδας στο διαδίκτυο ισοδυναμεί με συναίνεση σε αυτή την παρακολούθηση. Η παρούσα ιστοσελίδα στο διαδίκτυο ενδέχεται να μην είναι περιστασιακά διαθέσιμη λόγω μηχανικών, τηλεπικοινωνιακών αστοχιών, αστοχιών λογισμικού, υλικού και αστοχιών που οφείλονται σε τρίτους. Η Harley-Davidson δεν είναι σε θέση να προβλέψει ή να ελέγξει το χρόνο και τη διάρκεια μιας τέτοιας διακοπής. Καταβάλλονται εύλογες προσπάθειες για τη διασφάλιση της ακρίβειας και της ακεραιότητας των πληροφοριών και των σχετικών υλικών που παρέχονται από τη Harley-Davidson στην παρούσα ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, αλλά η Harley-Davidson δεν φέρει ευθύνη για τυχόν λάθη, παρωχημένες πληροφορίες, τεχνικές ή τιμολογιακές ανακρίβειες, τυπογραφικά ή άλλα λάθη που εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, την ιστοσελίδα στο διαδίκτυο οιουδήποτε αντιπροσώπου της Harley-Davidson ή οιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα στο διαδίκτυο. Οι πληροφορίες και το σχετικό περιεχόμενο υπόκεινται σε αλλαγή χωρίς προειδοποίηση. Η παρούσα ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, όλες οι πληροφορίες και το σχετικό περιεχόμενο που εμπεριέχονται σε αυτή παρέχονται "ΩΣ ΕΧΟΥΝ." Η Harley-Davidson δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για οιαδήποτε δέσμευση ή εγγύηση σχετικά με την πληρότητα, την ακρίβεια, την εγκυρότητα ή την επάρκεια, την καταλληλότητα, τη λειτουργικότητα, τη διαθεσιμότητα ή τη λειτουργία αυτής της ιστοσελίδας στο διαδίκτυο ή των πληροφοριών ή υλικών που περιέχει. Εφόσον χρησιμοποιείτε αυτήν την ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, αποδέχεστε ότι οι πληροφορίες και το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας στο διαδίκτυο ενδέχεται να είναι ατελή, ανακριβή, παρωχημένα ή ενδέχεται να μην ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Η HARLEY-DAVIDSON ΑΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΡΗΤΑ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΓΓΥΗΣΗ, ΑΜΕΣΗ Ή ΕΜΜΕΣΗ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΓΡΑΦΙΚΩΝ

ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ

© 2001-2013 H-D. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.