Ακουστείτε

Στη Harley-Davidson, στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε ότι θα έχετε την καλύτερη εξυπηρέτηση όταν επισκέπτεστε ένα εξουσιοδοτημένο κατάστημα

 

Ακουστείτε. Έχετε τη δυνατότητα να μας πείτε τη γνώμη σας για την εμπειρία που είχατε, σε πραγματικό χρόνο από το κινητό σας τηλέφωνο, μέσα από το κατάστημα. Οι πληροφορίες που παρέχετε, θα ληφθούν από το εξουσιοδοτημένο κατάστημα και την Harley-Davidson εντός λίγων ωρών.

 

Ενημερώστε μας για το τι σας ικανοποίησε και τι όχι, ώστε να εξασφαλίσουμε ότι παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία, κάθε φορά που επισκέπτεστε ένα εξουσιοδοτημένα καταστήματα μας.  Όταν μιλάτε με το προσωπικό του εξουσιοδοτημένου καταστήματος ή όταν βλέπετε την αφίσα:

  • Πείτε μας τι κάνουμε καλά
  • Πείτε μας, τι θα θέλατε να αλλάξουμε
  • Πείτε μας πως θα μπορούσαμε να κάνουμε την εμπειρία σας καλύτερη

Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε ότι θα έχετε την καλύτερη εξυπηρέτηση όταν επισκέπτεστε ένα εξουσιοδοτημένο κατάστημα.  Είτε θέλετε απλά να ρίξετε μια ματιά, να αγοράσετε ένα T-shirt, να κάνετε συντήρηση της μοτοσικλέτας σας ή να πραγματοποιήσετε το όνειρο απόκτησης μιας μοτοσικλέτας Harley-Davidson(R).  Η εμπειρία σας είναι σημαντική για εμάς και θα θέλαμε να μας την περιγράψετε.

Εντοπίστε το εξουσιοδοτημένο κατάστημα που βρίσκεται κοντά σας    Αναζήτηση