ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

EIΝΑΙ EΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ

 

Η κατοχή και η λειτουργία ενός εξουσιοδοτημένου καταστήματος Harley-Davidson είναι μια μοναδική εμπορική ευκαιρία. Το εξουσιοδοτημένο κατάστημα εμπορεύεται προϊόντα και παρέχει υπηρεσίες σε φίλους της Harley-Davidson, για να κάνει τη σχέση με τη μοτοσυκλέτα τους ακόμη πιο απολαυστική. Κάθε τόμεας του εξουσιοδοτημένου καταστήματος είναι ένα τμήμα μιας λειτουργικής και εξαιρετικά επικερδούς επιχείρησης.

 

 • ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΩΝ

  Η Harley-Davidson προσφέρει μοτοσικλέτες και αξέχαστες μοτοσικλετιστικές εμπειρίες. Και όλα ξεκινούν με μια μοτοσικλέτα. Το τμήμα πώλησης Μοτοσικλετών είναι υπεύθυνο για την αρμονική σύνδεση μοτοσικλετών και ιδιοκτητών, ώστε οι ιδιοκτήτες να μπορούν να κάνουν πραγματικότητα, τα μοτοσικλετιστικά τους όνειρα.

  Στις νέες Μοτοσικλέτες περιλαμβάνονται περισσότερα από 32 μοντέλα, τα οποία ανήκουν σε 6 οικογένειες μοτοσικλετών.

  Οι Custom Vehicle Operations (CVO) είναι περιορισμένης έκδοσης μοτοσικλέτες, που έχουν εμπλουτιστεί με Γνήσια Αξεσουάρ της Harley-Davidson, απευθείας από το εργοστάσιο

  Οι μεταχειρισμένες μοτοσικλέτες είναι κατά κύριο λόγο ανταλλαγές και μπορούν να αποτελέσουν ένα πολύ επικερδές πεδίο για τα περισσότερα εξουσιοδοτημένα καταστήματα

  Τα Test Rides είναι ένα σημαντικό εργαλείο, το οποίο βοηθάει τον υποψήφιο ιδιοκτήτη να καταλήξει στη μοτοσικλέτα που του ταιριάζει.

 • ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Το Τμήμα Ανταλλακτικών και Αξεσουάρ είναι αυτό στο οποίο οι περισσότεροι πελάτες απευθύνονται για να κάνουν τη μοτοσικλέτα τους ομορφότερη και ακόμη πιο λειτουργική. Συνήθως υπάρχουν τρία σημεία σε μια αντιπροσωπεία, όπου οι πελάτες μπορούν να προμηθευτούν Ανταλλακτικά και Αξεσουάρ - Αυτά είναι ο Πάγκος Ανταλλακτικών, ο χώρος Εξατομίκευσης Μοτοσικλέτας και ο χώρος Υποδοχής του Συνεργείου.

  Τα ανταλλακτικά και τα προϊόντα συντήρησης βοηθούν τους πελάτες να διατηρούν τη μοτοσικλέτα τους σε άριστη λειτουργική κατάσταση. Αυτά μπορεί να είναι από βίδες και παξιμάδια μέχρι λιπαντικά και ελαστικά. Τα γνήσια εργοστασιακά ανταλλακτικά (ΟΕΜ) είναι ανταλλακτικά τα οποία κατασκευάζονται από τη Harley-Davidson. Είναι πάντα καλύτερο για τους πελάτες, να επιλέγουν OEM ανταλλακτικά για να εξασφαλίζουν ποιότητα, τέλεια εφαρμογή και άψογη λειτουργία.

  Τα Αξεσουάρ Μοτοσικλέτας προσφέρουν στους πελάτες, σχεδόν ανεξάντλητες επιλογές για την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση (customizing) της μοτοσικλέτα τους. Η χρήση Γνήσιων Αξεσουάρ της Harley-Davidson εξασφαλίζει ότι κάθε μοτοσικλέτα μπορεί να γίνει μοναδική. Στα αξεσουάρ περιλαμβάνονται τα πάντα, από προβολείς με λυχνίες led και ανεμοθώρακες, μέχρι υψηλής απόδοσης επεμβάσεις στον κινητήρα.

  • Προσαρμογή - είναι ότι χρειάζεται για να ταιριάξει απόλυτα η μοτοσικλέτα στον αναβάτη, όπως η χρήση χαμηλότερης σέλας, η οποία παρέχει καλύτερο έλεγχο.
  • Λειτουργικότητα - η πρόσθεση εξοπλισμού που επιτρέπει στην μοτοσικλέτα να προσφέρει περισσότερα, όπως ένα ζευγάρι πλαϊνών βαλιτσών.
  • Εξατομίκευση - Δίνει προσωπικό χαρακτήρα στη μοτοσικλέτα - Η χρήση αξεσουάρ χρωμίου είναι ένα καλό παράδειγμα.
  • Απόδοση - Η τροποποίηση της μοτοσικλέτας με σκοπό τη βελτίωση των επιδόσεων και του χειρισμού της.
 • ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

  Ο Μοτοσικλετισμός είναι τρόπος ζωής και τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα της Harley-Davidson εμπορεύονται προϊόντα ένδυσης και εξοπλισμό για να βοηθήσουν τους πελάτες τους, να συμμετέχουν σε αυτό τον τρόπο ζωής.

  Όταν οδηγείτε μια μοτοσικλέτα, χρειάζεστε τον κατάλληλο εξοπλισμό -μπουφάν, μπότες, κράνος, γάντια κ.λπ. - για να έχετε τη μέγιστη δυνατή άνεση και προστασία. Η Harley-Davidson προσφέρει μια πλήρη γκάμα εξαιρετικού Γνήσιου γενικού εξοπλισμού και προϊόντων ένδυσης, τα οποία έχουν σχεδιαστεί ειδικά για οδήγηση μοτοσικλέτας. Προσφέρει επίσης μια ευρεία σειρά από casual ρούχα και εξοπλισμό για κάθε ημέρα.

  • Δερμάτινα
  • Γάντια
  • Δώρα και Συλλογές
  • Κράνη
  • Προϊόντα ένδυσης
  • Γυαλιά

  Τα Motorclothes αντιπροσωπεύουν την εξαιρετικής ποιότητας γκάμα της Harley-Davidson σε προϊόντα ένδυσης για οδήγηση και ξεχωριστές εμφανίσεις με στυλ.

 • ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

  Όλες οι μοτοσικλέτες χρειάζονται τακτική συντήρηση, οπότε το συνεργείο είναι ένα πολύ σημαντικό τμήμα του εξουσιοδοτημένου καταστήματος. Το συνεργείο περιλαμβάνει:

  Καταγραφή αναγκών συντήρησης - ο υπεύθυνος του συνεργείου συνεργάζεται με τους πελάτες ώστε να κατανοήσει τις ανάγκες τους καθώς και της μοτοσικλέτας τους. Καταγράφει τις εργασίες που υπολογίζει ότι θα χρειαστούν και τις παρουσιάζει στον πελάτη γραπτώς και με κατανοητό τρόπο.

  Χώρος συνεργείου - εκεί που οι τεχνικοί πραγματοποιούν τις εργασίες συντήρησης

  Οι τεχνικοί της Harley-Davidson είναι υψηλού επιπέδου εκπαιδευμένοι επαγγελματίες και έχουν εξαιρετικά μεγάλη εμπειρία στη συντήρηση και την επισκευή μοτοσικλετών. Πολλοί έχουν παρακολουθήσει μαθήματα στο Harley-Davidson University - HDU. Τα προγράμματα εκπαίδευσης του HDU αφορούν σε τεχνικούς που ήδη εργάζονται σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα και προσφέρουν εκτεταμένη τεχνική εκπαίδευση σε τεχνικούς όλων των επιπέδων γνώσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠO 8.000 ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ.
ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Δείτε τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ