SKAL DU HAVE FRAGTET DIN MOTORCYKEL?

FRAGT AF MOTORCYKEL

 

Harley-Davidson kan give kunderne dokumentation, der kan anvendes som støtte til at importere deres Harley-Davidson/Buell motorcykler fra land til land.

 

Kunder, der anmoder om oplysninger vedrørende import/eksport af deres køretøj, bør kontakte en Harley-Davidson forhandler for nærmere oplysninger.

 

NÆRMESTE FORHANDLER

 

Ved anmodning om dokumentation fra Harley-Davidson Motor Company skal kunder oplyse om ejerskab eller registrering af motorcyklen for at vise, at ansøger ejer motorcyklen, og at ejerskabet er fri for problemer med "ikke-genopbyggelig", "ikke egnet til brug på veje" el. lign.

 

Kunder skal kunne dokumentere, at motorcyklens stelnummer og motornummer (forkortet VIN) svarer til det oprindelige produkt (dvs. ikke ændret).

 

Det er et krav, at motorcyklen ikke har nogen åbne tilbagekaldelser.

 

 

Harley-Davidson kan levere dokumenter, der angiver de sikkerheds- og emissionsstandarder, som motorcyklen blev designet til at opfylde på fremstillingstidspunktet*. Disse omfatter:

 

  • Typeattesten (for motorcykler oprindeligt bygget til europæiske specifikationer og fra modelår 2004).

  • Konfigurationserklæring (motorcykel ikke oprindeligt bygget til europæiske specifikationer. Dokumentet beskriver, hvilke sikkerheds- og emissionskrav motorcyklen blev konfigureret til at opfylde på datoen for fremstillingen).

*Dokumenter udarbejdes mod betaling. Spørg en Harley-Davidson forhandler for mere information.

 

Bemærk, at det ikke er garanteret, at disse dokumenter alene vil opfylde alle krav til det land, hvortil motorcyklen bliver importeret. Grundet varierende regler rundt om i verden og manglende kendskab til ændringerne på motorcyklen, efter at motorcyklen blev fremstillet, kan Harley-Davidson ikke garantere, at motorcyklen vil blive godkendt til import og/eller registrering med brug af disse dokumenter alene.