Roadster<sup>™</sup>

Roadster

SCROLL
 • Paint
   • Wheels
     VIGTIGSTE FUNKTIONER
      360°
      • Lak og hjul
      • H-D1™ kundetilpasning
          ,,Mobile Image

          AUTENTISK STYLING

          Du skal kun bruge tre ord til at beskrive udseendet på en Roadster™ motorcykel: Flot, custom, komfort. Du får mange raffinerede detaljer, som f.eks. sænket styr, afkortet bagskærm, iøjnefaldende grafik og sorte, slidsede udstødningsskjolde. Listen er uendelig.

          Explore

          MERE Mindre

          Mobile Image

          IKONISK MOTOR

          Optimal drejningsmoment er karakteristisk for 1200 cc Evolution® V-Twin motoren, der er monteret på den nye smarte Roadster™. Den er også kendt for den fantastiske lyd.

          MERE Mindre

          Mobile Image

          HÅNDTERING

          Roadster har masser af kraft, men der, hvor maskinen virkelig kommer til sin ret, er rundt i svingene. Det er den eneste Sportster® i familien med upside-down forgafler. Og det nye 43 mm forhjulsophæng og ny styringsgeometri gør den nem at håndtere, og den reagerer hurtigt på dine bevægelser. Den har fede Dunlop® Harley-Davidson® Series Radial dæk.

          MERE Mindre

          Mobile Image

          KOMFORT

          Et enkelt kig på Roadster™ og du får lyst til at springe op på sadlen og give den fuld gas. Du kan se frem til en fantastisk køreoplevelse, som du ønsker aldrig stopper. Det nye topersoners sæde har en lav profil og er designet, så det er komfortabelt på de lange ture. Og førsteklasses ophæng og affjedring absorberer alle bump og huller i vejen.

          MERE Mindre