Forty-Eight

Forty-
Eight®

SCROLL
 • Paint
   • Wheels
      360°
      • Lak og hjul
      • H-D1™ kundetilpasning
          AUTENTISK STYLING

          AUTENTISK STYLING

          Da den første Sportster® motorcykel brølede ind på scenen i 1957, havde verden aldrig set noget lignende. Rå, kraftfuld og masser af attitude. Tendenserne, der lyste op på gaden i disse år, skulle snart blive en del af alt lige fra racermotorcykler til rene choppers, efterhånden som de spredte sig til hele motorcykelverdenen.

          Explore

          MERE Mindre

          IKONISK MOTOR

          IKONISK MOTOR

          Evolution® motoren på den rappe Sportster-model er et godt eksempel på den power, holdbarhed og pålidelighed, som Motor Company blev bygget på. Født ud af de legendariske Shovelhead- og Ironhead-motorer har den været et magtcentrum for Sportster-motorcyklerne siden 1984.

          Explore

          MERE Mindre

          HÅNDTERING

          HÅNDTERING

          Gaderne i byen er hjemmebanen for Sportster-motorcyklen, og et smalt, adræt stel rundt om en stærk V-Twin motor har altid været det mest karakteristiske træk. Hvis du vil mærke, hvor langt vi har taget denne grundlæggende idé, skal du bare dig sætte dig i sadlen på en hvilken som helst 2017 Sportster-model. Listen over innovationer og forbedringer på Sportster-motorcyklen i dag er rigtig lang.

          Explore

          MERE Mindre

          KOMFORT

          KOMFORT

          Når du ser på Sportster-motorcyklens rå stil, tænker du måske ikke lige komfort. Men det har den masser af. Sæt dig i sædet på en 2017 Sportster-model, og du vil få en førsteklasses køreoplevelse ovenpå det slanke og rå stel.

          Explore

          MERE Mindre