Iron 883<sup>™</sup>
Iron 883<sup>™</sup>

Vist med Olive Gold

*Den viste motorcykel kan afvige i udseende afhængigt af markedet og kan adskille sig fra de producerede og leverede enheder. Få flere oplysninger fra forhandleren.

Aggressiv retrostil er tilbage i moderne udgave. Denne motorcykel taler for sig selv. Du kan se frem til en uforglemmelig køreoplevelse.

360°

SHOPPING TOOLS


Et statement i den mørke kunst.

Det var en af de første Dark Custom™ motorcykler. En mørk pionér med en rå og nedstrippet custom attitude. Så det eneste spørgsmål var: hvordan kan du gøre noget, der er så godt, endnu bedre? Her er svaret. Helt ny affjedring. Nyt lædersæde. Iøjnefaldende rør og hjul. Alle detaljer er på første klasse. Den helt nye Iron 883™ motorcykel. Velkommen til Dark Custom™ motorcykelkunst.


Se videoen    >

Dream Makers

Når han ikke er i studiet, rejser Dais Nagao rundt til motorcykelshows over hele verden. Fra Mooneyes i Japan til Born Free i Californien. Og som for alle store designere suger han alt det til sig, som han ser, fornemmer og hører. Fra andre kørere, fra street art, fra mode, ja fra alt muligt. Det er det virkelige liv, som inspirerer Dais og hans designteam, og som har givet næring til designet af den nye Iron 883.

 

Dais voksede op i Tokyo og racede rundt i de neonbelyste gader, inden han senere flyttede til Californien og blev vildt begejstret for custom miljøet her. Han ser uanede muligheder for at skabe unikke motorcykler, og det er ikke svært at se, hvor inspirationen til Iron 883™ stammer fra. Det hektiske byliv i Tokyo kombineret med den rå og enkle customisation fra Californien. Han har lagt hele sin sjæl i denne nye motorcykel.


Se videoen
BOOK EN PRØVETUR
Søg
BOOK EN PRØVETUR
Søg
Close
DEMO RIDE EVENTS NEAR YOU