Forty-Eight<sup>®</sup>
Forty-Eight<sup>®</sup>

Vist med Vivid Black

*Den viste motorcykel kan afvige i udseende afhængigt af markedet og kan adskille sig fra de producerede og leverede enheder. Få flere oplysninger fra forhandleren.

Den redesignede 2016 Forty-Eight® model fås nu med endnu lavere Dark Custom profil, lige fra den fede forende til de nye aluminumhjul.

360°

SHOPPING TOOLS


Vi gjorde den ikke bare flottere. Vi gjorde den endnu bedre..

Første gang verden så denne benzintank var i 1948, men den ikoniske tank har aldrig set bedre ud end på dette nye vidunder. Forty-Eight® motorcyklen er født på ny. Alt, hvad der var fantastisk, er nu fremragende. Fremragende sæde. Fremragende affjedring. Fremragende nye hjul. Fremragende bremser. Og nu er tanken prydet med 70'er inspireret grafik. Velkommen til næste afsnit i serien Dark Custom™ motorcykler.


Se videoen    >

Fra skitse til jernhest

Ben McGinley kom til Harley-Davidson® for fem år siden og har været en stjerne lige siden. Med smittende begejstring for gear og teknik forvandler han skitser på papir til ægte jern og stål på hjul. Og opmuntret af den nye bølge af ombygninger og med inspiration fra events som Yokohama Hot Rod Custom Show, Rockerbox Motofest og Brewtown Rumble, handler det for Ben om at bevare autenciteten og ægtheden i materialerne og finde ind til kernen af det, som bærer den enkelte motorcykel, og udvikle den derfra.

 

For Ben har Forty-Eight® motorcyklen altid været indbegrebet af Harley-Davidson minimalisme. “Det handler om det enkle, og det ærlige. To hjul og en V-Twin i midten.” Det er design, ikke dekoration. Strippet ned til det rene look, og som altid, uden at gå på kompromis.


Se videoen
BOOK EN PRØVETUR
Søg
BOOK EN PRØVETUR
Søg
Close
DEMO RIDE EVENTS NEAR YOU